Multumesc ptr raspuns....dar daca nu apelezi la o firma intermediara cum ai putea sa faci totul singur?stiu ca nu e usor de dat banii care ti ii cer dar daca te faciliteaza si te scutesc de drumuri poate prea lungi sau inutile poate e mai sigur nu stiu....chiar nu stiu de unde sa incep....sa incerc sau sa nu incerc....to be or not to be.....ideea mea ar fi ....eu vreau sa ajung in C.....a.sper sa si reusesc.Doamne ajuta.
Cine ma poate ajuta cu informatii e binevenit.
va multumesc
Poti face foarte simplu totul, singur. Ai toate detaliile pe acest forum, discutii si comentarii de vei ameti, daca le vei citi, in legatura cam cu orice subiect imaginabil legat de emigrare (si nu numai). Nici o firma de emigrare nu te scuteste de drumuri, nu-ti faciliteaza nimic, si nici nu poate sa ia interviul in locul tau. Dai o cautare in legatura cu ViaCanada, si te vei lamuri ce si cum. Iar daca intr-adevar stii 6 limbi straine, engleza si franceza included, citeste si ce zice guvernul canadian -
www.cic.gc.ca - aia e info oficiala, nu pareri pe forum. Dupa ce citesti discutiile de aici, intreaba concret unde ai nelamuriri.
Bafta la emigrare!!!!!