Author Topic: LA MULTI ANI!  (Read 364 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline vlad rodica

• new users
LA MULTI ANI!
« on: Tuesday 14 August 2007, 16:37:05 »
      Cu ocazia Sf. Maria, doresc tuturor  care poarta acest nume, din Canada multa sanatate si multa fercire, dragoste si intelepcine in tot cea ce realizeaza.
      Ma numesc Rodica as dori sa pot comunica si eu cu romani din Quebec sper ca intr-o saptamana sa pot trimite si eu actele la Viena. Cu toate ca m-am informat de pe internet in lega tura cu actele necesare si altele... , as dori sa vorbesc,sa ma consult cu cineva care deja este acolo. Eu sunt educatoare( institutor)si am 33 ani, sotul meu la anul termina facultatea de istorie dar actele le-am depus cu diploma de bacalaoreat profil -lacatusi mecanic- , are 41 ani, avem 2 copii un baiat de 13 ani si o fata de 11 ani ,  suntem dintr-un sat din  judetul Brasov.
      Oare avem sanse sa putem emigra? acest lucru n-il dorim foarte mult, cu toate ca imi ste umpic teama de necunoscut.

Offline Northwind26

• new users
Re: LA MULTI ANI!
« Reply #1 on: Thursday 23 August 2007, 06:10:20 »
Dupa cum scrii de corect ¨cea¨ in loc de ceea, ¨umpic¨ , in loc de un pic, ¨n-il¨, etc,  as zice ca astea sunt doar visele tale de a fi educatoare, institutoare, etc. Probabil n-ai trecut inca de ¨Bacalaoreat¨..., in nici un caz nu faci parte din sistemul de invatamant, poate doar ca personal auxliar..

Fa evaluarea, calculeaza-ti corect punctajul...si iti dai singua seama daca ai sanse sau nu. De fapt am inteles ca deja trimiteti actele, ..atunci nu inteleg, care mai e sensul intrebarii? Cum trimiteti actele fara sa stiti daca va calificati sau nu, daca veti face fata interviului, etc. :o :o
Bafta!
Real eyes realise real lies

Offline shugharitza

• Hero Member
« Reply #2 on: Thursday 23 August 2007, 21:30:49 »
astea sunt doar visele tale de a fi educatoare, institutoare, etc.

Northwind, nu te ambala si nu da cu pietre. Probabil, nu esti pe taram canadian sa vezi cum scrie dascalimea de pe aici. Nu in romana, ci in franceza lor materna. Lasa fata sa emigreze daca vrea si daca poate; o buna cunoastere a limbii romane nu-i conditie eliminatorie.

Offline misu2003

• new users
« Reply #3 on: Saturday 25 August 2007, 16:38:38 »
Nu vreau sa fiu rautacios dar Sf. Maria este sarbatorita in toata lumea pe 8 Septembrie . Adormirea Maicii este ziua de piosenie . Balciu se deschide mai tarziu .
misu2003