Author Topic: Interviu  (Read 1393 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline anda_panda

• new users
  • [Scrie un text beton aici]
Interviu
« on: Monday 09 August 2010, 07:20:56 »
Buna tuturor,

Voi avea interviu la inceputul lunii octombrie, as vrea sa stiu cam cat dureaza interviul si care sunt intrebarile uzuale care ne vor fi puse si de asemenea, cam ce raspunsuri sunt indicate. arhiva interviurilor de pe site nu mai este disponibila

Multumesc,

Numai bine

Offline anda_panda

• new users
Re: Interviu
« Reply #1 on: Wednesday 11 August 2010, 06:25:31 »
Buna,

nimeni-nimic despre interviu?!  :(

Offline next007

• new users
« Reply #2 on: Thursday 12 August 2010, 05:15:45 »
vezi pe Toronto.ro cauta topicul legat de interviu si o sa gasesti o gramada de chestii chiar si cele 200 de intrebari probabile la interviu.Multa bafta.Cand ai trimis DCS ul?Cum ai procedat cu plata?Prin CEC?sau card?La ce banca?

Offline anda_panda

• new users
« Reply #3 on: Monday 16 August 2010, 10:36:48 »
multumesc, am trimis primul dosar in martie, pe 1 aprilie, am primit accuse de reception, pe 25 iulie am primit convocation d'entrevue. am platit prin transfer bancar din BRD

Offline acs_anamaria21

• new users
« Reply #4 on: Saturday 28 August 2010, 15:23:22 »
Buna!
Si eu am interviul pe 4 octombrie. Scrieti pe adresa mea de email care aveti interviul pe data asta sa luam legatura. "joliarnold@yahoo.com"

Offline ralucutza1977

• new users
Re: Interviu 23 sept 2010
« Reply #5 on: Monday 06 September 2010, 03:48:05 »
 :huh:  Buna, sunt Raluca. Eu am interviu pe 23 sep 2010. Stie cineva cine este ofiterul sau de cand a inceput noua serie.

Offline annabele

• new users
« Reply #6 on: Monday 06 September 2010, 05:00:21 »
buna,sunt noua pe forum,am interviul pentru emigrare pe partea franceza(quebec)pe 6 octombrie 2010 si vroiam mai multe detalii...cat dureaza,cum se desfasoara,intrebari frecvente,intrebari capcana....noi(eu si sotul)avem si avocatul(am aplicat prin avocat,el s-a ocupat de tot pana acum) dar tot ne e teama de acel interviu....daca ati putea sa ne ajutati cu cateva informatii ar fii super.(annabele_ubita@yahoo.com) multumesc mult,ANNABELE din  Targoviste

Offline ralucutza1977

• new users
Re: Interviu 23 sept 2010
« Reply #7 on: Thursday 09 September 2010, 03:09:39 »
Raluca. Nu are nimeni interviu in septembrie? Nu ati mai aflat nimic? Nu stie nimeni cand incep interviurile?
Durata de timp a unui interviu este de cca. 1/2 h. Daca stiti fanceza va fi totul bine. Ei nu au interes sa va incurce. Vor sa stie cat de bine stiti. Stie cineva in ce conzitii te trimit la testele TCF sau cum se numesc ele?

Offline gabiv

• new users
    • http://www.quebecoradea.home.ro
« Reply #8 on: Wednesday 15 September 2010, 14:35:31 »
buna...

este o doamna Cristiane Huot in jur de 5o de ani, si azi a avut un oradean  interviul [luat].... este super ok femeia...
Evrybody in the casa Mare!

Offline ralucutza1977

• new users
« Reply #9 on: Thursday 16 September 2010, 02:53:57 »
Sunt Raluca. Cand a avut oradeanul? Ce l-a intrebat vreau si eu mai multe informatii daca se poate.

Offline canadabic

• new users
« Reply #10 on: Thursday 16 September 2010, 09:57:41 »
Sunt Raluca. Cand a avut oradeanul? Ce l-a intrebat vreau si eu mai multe informatii daca se poate.

Buna raluca, intra aici si afli cum decurg interviurile din sesiunea asta :

http://www.montreal.ro/viewtopic.php?t=202074&postdays=0&postorder=asc&start=212

-iar daca nu merge direct : first intri pe montreal.ro, sectiunea : emigrare in partea franceza, pe sectiunea : relatari interviuri sesiunea septembrie,octombrie 2010 .

Mult succes tuturor !!!

Offline Marian_P

• new users
« Reply #11 on: Friday 17 September 2010, 06:46:45 »
Eu sunt oradeanul. Ce pot sa spun e ca pe data de 29.09.2010 e tot aceasta doamna Christiane Huot.
Interviul meu a fost in felul urmator:
1. Cum ati calatorit, cand ati ajuns in Bucuresti, cum e vremea in Maroc? (eu lucrez in Maroc - deci imi citi-se dosarul inainte).
2. Dati-mi pasaportul, apoi certificatul de nastere, si toate documentele pe care trebuie sa le ai.
In functie de documentul pe care ti-l cere apare si intrebarea, daca este cazul.
3. De ce ati ales orasul "Levis". Ce stiti despre orasul respectiv.
4. Deoarece oraselul ales e aproape de Quebec am fost intrebat ce se afla intre Quebec si Levis.
5. Care sunt valorile comunitatii quebequienne.
6. Ce stiu despre cultura aceeleasi comunitati.
7. Cum am invatat limba franceza
8. Brusc a schimbat franceza pe engleza. intrebandu-ma despre munca mea (responsabilitati)
9. Mi-a cerut un Cv- mi-a dat un link unde pot gasi exemple de cv-uri facute pentru quebec
10. Mi-a cerut CAF eu am trecut 5000 si mi-a spus ca e bine ca am spus adevarul >>???....... pentru ca alti exagereaza cu sumele.
A zambit ca de altfel tot interviul si mi-a spus ca "Repond aux exigences du Quebec-Felicitation"

Sfaturi:
cel mai important- folositi termenul quebec ------ NU canada
incercati sa acumulati ceva cunostinte despre oraul unde ati aplicat (geografic, cultural, economic clima, etc)
in functie de ce raspundeti la intrebari pot aparea si altele.

Offline Marian_P

• new users
« Reply #12 on: Friday 17 September 2010, 07:16:41 »
buna...

este o doamna Cristiane Huot in jur de 5o de ani, si azi a avut un oradean  interviul [luat].... este super ok femeia...

Da de unde ai tu informatia asta ? :huh:  ne cunoastem?

Offline canadabic

• new users
« Reply #13 on: Friday 17 September 2010, 12:49:24 »
Felicitari pt reusita si multumim pt relatare !!!

Zbor lin spre Quebec ( care " poate " se afla in Canada  :laugh: ) !!!

Offline hotziu1

• new users
  • 1.e4±...si negrul cedeaza!!
« Reply #14 on: Wednesday 22 September 2010, 09:08:10 »
noi am dat interviul in decembrie 2009 cu leslie stoianov,o doamna f de treaba cam de 40-45 ani.nu ne-a pus intrebari de baraj.a intrebat-o pe nevasta'mea la un moment dat in engleza,si a vazut ca in cv a scris ca e o pers onesta si sa dea un exemplu in acest sens.in rest ok,verifica actele si diplomele ce le-ai trimis si le facea punctajul.franceza noastra a fost modesta dar nu ne-a bagat bete in roate.interviul(impropriu zis interviu)a durat cam 40 min.daca ai actele in regula si stalcesti ceva franceza si engleza esti acceptat.

Offline gabiv

• new users
« Reply #15 on: Thursday 23 September 2010, 00:29:37 »

Da de unde ai tu informatia asta ? :huh:  ne cunoastem?

eu vb de oradeanul de pe montreal.ro   alias Bond

Massther Clinic - Massage therapy

Offline gabiv

• new users
« Reply #16 on: Thursday 23 September 2010, 00:30:44 »
dar daca esti altul atunci da-mi voie sa te felicit si pe tine....si sa imi tii pumnii ca vineri am si eu interviul.....Hai Oradea!

Offline gabiv

• new users
« Reply #17 on: Sunday 26 September 2010, 07:57:22 »
DA am luat CSQ-urile.....

Am intrat la 2.3o cu emotii foarte mari....a inceput cu prezetarile de rigoare si cu cateva intrebari de rutina .: cum ati calatorit cu ce ati calatorit, apoi a urmat controlarea actelor cu mare atentie. Intre timp intrebari de genul aia de ce asa si nu asa ma refer la documente ca eu nu aveam carte de munca ce doar adeverinte si contracte de munca. IN tot acest timp foarte zimbitoare si placuta. A trecut la partea a 2-a a interviului de ce vreti in Quebec si in care oras, am zi ca avem prieteni , daca lucreaza ce lucreaza, ce au lucrat inainte, si ce calificare aveau in Romania. A urmat ntrebarile legate de oferte de munca si am scos la interval aprende le Quebec, si a fost foarte incantata...am scos di dosar si informatii legate de ordinul fizikinetoterapie si alte documnte informative legate de celelalte meserii ae mele din Romania....a fost super incantata , i-am dat apoi informatiile legate de chirii si gradinite si a fost super multumita...ne-a laudat ca suntem foarte bine informati si e impresionata.....Apoi cateva intebari in engleza a mai tastat un pic sa ne faca punctajul apoi vestea cea mare Vous etes accepte !

Din momentul acela nu am mai putut scoate un sunet, ne-a felicitat si ne-a cerut sa mai invatam limba si sa ne cautam deja de lucru....

Este super binevoitoare desi prima jumatate a interviului am crezut ca nu va fi un final fericit....dar am trecut cu brio din cauza ei ca este super de teaba si zambareata am si ras in timpul interviului deci doamna este chiar binevoitoare....Gata sunt in gara de nod la Mc pe terasa si incerc sa imi revin....nu stiu ce sa va mai zic decat BAFTA MULTA la cei care urmeaza

Offline hotziu1

• new users
  • 1.e4±...si negrul cedeaza!!
« Reply #18 on: Sunday 26 September 2010, 09:25:10 »
mai mult dureaza acum dupa csq la ambasada canadei,au astia un volum mai mare de dosare deci timpul depaseste 5 luni dupa medical.asa ca bagati-va repede dosarul la ambasada

Offline gabiv

• new users
« Reply #19 on: Sunday 26 September 2010, 23:30:47 »
am timp ca nu vreau sa merg pe timp de iarna in CA, am 2 copii si este mai greu, deci anul viitor prin mai vreau sa plec