Sunt Raluca. Cand a avut oradeanul? Ce l-a intrebat vreau si eu mai multe informatii daca se poate.
Eu sunt oradeanul. Ce pot sa spun e ca pe data de 29.09.2010 e tot aceasta doamna Christiane Huot.
Interviul meu a fost in felul urmator:
1. Cum ati calatorit, cand ati ajuns in Bucuresti, cum e vremea in Maroc? (eu lucrez in Maroc - deci imi citi-se dosarul inainte).
2. Dati-mi pasaportul, apoi certificatul de nastere, si toate documentele pe care trebuie sa le ai.
In functie de documentul pe care ti-l cere apare si intrebarea, daca este cazul.
3. De ce ati ales orasul "Levis". Ce stiti despre orasul respectiv.
4. Deoarece oraselul ales e aproape de Quebec am fost intrebat ce se afla intre Quebec si Levis.
5. Care sunt valorile comunitatii quebequienne.
6. Ce stiu despre cultura aceeleasi comunitati.
7. Cum am invatat limba franceza
8. Brusc a schimbat franceza pe engleza. intrebandu-ma despre munca mea (responsabilitati)
9. Mi-a cerut un Cv- mi-a dat un link unde pot gasi exemple de cv-uri facute pentru quebec
10. Mi-a cerut CAF eu am trecut 5000 si mi-a spus ca e bine ca am spus adevarul >>???....... pentru ca alti exagereaza cu sumele.
A zambit ca de altfel tot interviul si mi-a spus ca "
Repond aux exigences du Quebec-Felicitation"
Sfaturi:
cel mai important- folositi termenul quebec ------ NU canada
incercati sa acumulati ceva cunostinte despre oraul unde ati aplicat (geografic, cultural, economic clima, etc)
in functie de ce raspundeti la intrebari pot aparea si altele.