Author Topic: Emigrare cu VIA CANADA  (Read 323 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ciprian76i

• new users
  • [Scrie un text beton aici]
Emigrare cu VIA CANADA
« on: Tuesday 27 July 2010, 17:11:43 »
Am deschis aceasta pagina deoarece m-am inscris la aceasta firma si nu mai pot da inapoi deoarece am dat deja bani si m-ar interesa daca exista cineva care a colaborat cu aceasta firma

Offline Mumus

• Sr. Member
  • Servicii de emigrare in Canada
    • Emigrare CANADA prin HELLO CANADA
Re: Emigrare cu VIA CANADA
« Reply #1 on: Thursday 29 July 2010, 16:29:13 »
Imi pare rau de tine.
HELLO CANADA ofera cele mai complete pachete de servicii pentru emigrarea in CANADA precum si consultanta in obtinerea vizei turistice si sponsorizare.

Offline albastra

• Sr. Member
« Reply #2 on: Thursday 29 July 2010, 16:56:40 »
Am deschis aceasta pagina deoarece m-am inscris la aceasta firma si nu mai pot da inapoi deoarece am dat deja bani si m-ar interesa daca exista cineva care a colaborat cu aceasta firma

Cauta prin acest forum. O sa gasesti mai multe pareri. Toate negative. :)

Si mie imi pare rau de tine!
Niciodata nu e prea tarziu!
''Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. ''  Oscar Wilde

Offline Tacalin

• Hero Member
« Reply #3 on: Friday 30 July 2010, 01:28:45 »
scrii fromos la ambasada ca toata comunicarea se va face cu tine direct si la o adresa pe care o indici in scrisoare. Cred ca e si un formular pentru treaba asta. Suna la ambasada.

In ce priveste eventualele amenintari ale "firmei", sa le zici sa-ti suga melu' din mers, chiar daca vor voi sa umble dupa tine prin instanta nu vor cistiga nimic, iar in Canada nu au ce sa-ti faca.
Live now, pay later!

Offline Quo vadis

• new users
« Reply #4 on: Friday 30 July 2010, 05:45:22 »
Exista, cunosc eu o familie care a ajuns cu ei in Canada, deci daca tot ai dat banii ... Daca doresti detalii o sa-i rog sa-ti scrie un email, lasa adresa pe forum.Bafta la interviu! :)
« Last Edit: Friday 30 July 2010, 05:46:33 by Quo vadis »