Author Topic: Decision prise  (Read 568 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline foretnoir1

• new users
Decision prise
« on: Wednesday 14 January 2004, 05:58:38 »
Salutare tuturor
Dupa cum am promis celor care au procesat prin Paris in sfarsit pot sa le dau vesti bune.Azi 14 ianuarie statutul meu a trecut pe decision prise.
Rog daca poate cineva sa-mi spuna dupa ce trece pe acest statut cat timp mai trebuie sa calculez pana la vestita scrisorica. Oricum cred ca e un pas important si nu mai poate dura prea mult. Ma astept totusi sa ma cheme la interviu de securitate intrucat am lucrat 5 ani in armata franceza.
Am trecut analizele medicale pe 28 iulie 2003.
Va multumesc pentru orice raspuns

Offline radudan

• new users
Decision prise
« Reply #1 on: Wednesday 14 January 2004, 15:26:48 »
Nu vreau sa descurajez pe nimeni dar in cazul meu informatiile on-line de pe site-ul ala oficial sunt complet eronate - eu am deja viza iar acolo scrie "en cours" de procesare ...

BAFTA!!!
 :eek:
Acum ori niciodata!

Offline doruv

• new users
Decision prise
« Reply #2 on: Thursday 15 January 2004, 03:08:39 »
Diferenta MAJORA dintre tine "radudan"si "foretnoir1"este ca din moment ce lui "foretnoir1" i-a dat "decision prise"inseamna ca scrisoarea pentru trimiterea pasaportului este pe drum....iar pe tine "radudan"din pacate nu te-au operat in situatia pe care o afiseaza pe net ...neglijenta persoanei care se ocupa de dosarul tau....

Offline JAC-PI

• new users
nu-i asa!
« Reply #3 on: Thursday 15 January 2004, 13:20:31 »
intr-adevar sunt eronate informatiile. la mine a aparut Decision prise cu o saptamana inainte sa merg la medicale, in noiembrie, asa ca mai e de asteptat!