Author Topic: casatorie  (Read 410 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline andreia C

• new users
casatorie
« on: Monday 12 January 2004, 08:46:29 »
Buna Ziua,

Poate sa-mi spuna cineva daca e de ajuns sa trimit copie legalizata a certificatului de casatorie numai la ambasada din Bucuresti?E bine sa trimit si la Viena  pentru rapiditate?
  CSQ-ul se schimba atunci cind te casatoresti????
  Va multumesc.
     Andreia

Offline marga

• Jr. Member
  • **
casatorie
« Reply #1 on: Monday 12 January 2004, 09:01:34 »
nu stiu ce sa iti raspund, dar daca te ajuta, uite adresa de mail de la ambasada canadei in bucuresti.
bucst-im@dfait-maeci.gc.ca
bafta
smile! it can be worst than that!

Offline Mumus

• Sr. Member
  • Servicii de emigrare in Canada
    • Emigrare CANADA prin HELLO CANADA
Re: casatorie
« Reply #2 on: Monday 12 January 2004, 09:53:49 »
Quote from: andreia C
Buna Ziua,

Poate sa-mi spuna cineva daca e de ajuns sa trimit copie legalizata a certificatului de casatorie numai la ambasada din Bucuresti?E bine sa trimit si la Viena  pentru rapiditate?
  Va multumesc.
     Andreia

Buna,

Presupun ca sunteti inainte de analize medicale. In acest caz trebuie trimis, intr-adevar, copie legalizata a certificatului de casatorie la ambasada din Viena. Prin urmare, vor trimite CSQ si pentru sotul d-voastra.

Sa auzim numai de bine... :eek:
HELLO CANADA ofera cele mai complete pachete de servicii pentru emigrarea in CANADA precum si consultanta in obtinerea vizei turistice si sponsorizare.

Offline andreia C

• new users
Re: casatorie-completari
« Reply #3 on: Thursday 15 January 2004, 04:11:34 »
Quote from: Mumus
Quote from: andreia C
Buna Ziua,

Va multumesc.
     Andreia

Buna,

Presupun ca sunteti inainte de analize medicale. In acest caz trebuie trimis, intr-adevar, copie legalizata a certificatului de casatorie la ambasada din Viena. Prin urmare, vor trimite CSQ si pentru sotul d-voastra.

Sa auzim numai de bine... :eek:

Am primit anul trecut CSQ-ul(deci e pe numele de dinainte de casatorie),am facut si medicalele .In acest caz ar fi bine sa trimit copie legalizata la Viena?Si daca da,la ce adresa?Multumesc pentru raspuns,Andreia.