Author Topic: buna  (Read 491 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ancanistor

• new users
  • [Scrie un text beton aici]
buna
« on: Friday 29 October 2010, 11:21:27 »
am 18 ani,sunt an terminal in Romania,si as dori ca dupa bacalaureat sa plec in Canada  ca emigrant.din cate stiu in acumularea punctajului este nevoie de experienta pe care o detin din diverse activitati din vacante,gestiune si am pregatiti copii la actiuni religioase.e posibil sa ma avantajeze aceste activitati la acumularea punctajului?as vrea sa fac o scoala mai departea pt obtinerea unui loc de munca,dar am cunostiinte medii de engleza si franceza...va multumesc!astept parerile dvs :happy:

Offline hercule

• new users
Re: buna
« Reply #1 on: Friday 29 October 2010, 13:14:27 »
Experienta in munca este un criteriu eliminatoriu, daca vrei sa emigrezi ca si muncitor calificat. Ai nevoie de minim 1 an experienta, altfel NU te califici, iar dosarul iti va fi respins.
Construieste-ti dosarul piesa cu piesa, nu te grabi, indeplineste criteriile, si vei ajunge unde iti doresti. Festina lente..............

Offline Mumus

• Sr. Member
  • Servicii de emigrare in Canada
    • Emigrare CANADA prin HELLO CANADA
« Reply #2 on: Friday 29 October 2010, 20:41:43 »
Ai nevoie de minim 1 an experienta

Really ?????
HELLO CANADA ofera cele mai complete pachete de servicii pentru emigrarea in CANADA precum si consultanta in obtinerea vizei turistice si sponsorizare.

Offline TonyC

• new users
  • Handsome
« Reply #3 on: Monday 28 November 2011, 10:11:21 »
Nu este nevoie de 6 luni de experienta? Sau am inteles eu gresit?
(sper sa raspunda cineva ca din cate vad este destul de vechi topicul)

Offline admin

• Administrator
  • Sr. Member
    • quebec.ro
« Reply #4 on: Monday 28 November 2011, 14:57:10 »
Da, 6 luni de experienta in domeniu sunt un minim obligatoriu ca sa iti fie luata in calcul meseria cu care aplici. Nu am timp sa caut link-ul, ins apromit ca o voi face cat de curand.

Bored admin
www.quebec.ro

Offline Mumus

• Sr. Member
  • Servicii de emigrare in Canada
    • Emigrare CANADA prin HELLO CANADA
« Reply #5 on: Monday 28 November 2011, 21:36:25 »
6 luni
HELLO CANADA ofera cele mai complete pachete de servicii pentru emigrarea in CANADA precum si consultanta in obtinerea vizei turistice si sponsorizare.

Offline vlad_a_anca

• new users
  • [Scrie un text beton aici]
« Reply #6 on: Tuesday 29 November 2011, 00:25:05 »
6 luni sau 1 an este same shit. tot experienta minima inseamna. la aplicatii online gen Via Canada, Hello Canada mai bine pui 1 an ca oricum trece timpul decat sa pui 6 luni si sa nu te califici. si daca trimiti direct dosarul pana ajunge la verificat faci un an experienta.

Oricum daca abia ai terminat liceul si nu ai experienta cu contract de munca nu-ti bate capul. Quebec cauta muncitori calificati (nu cred ca ai facut vreun colegiu de meserii ca sa iesi direct cu calificare, sau?) Mai bine mai invata un pic, fa o specializare si lucreaza un pic in domeniu apoi incearca.