Author Topic: Budapesta-Praga-Montreal 270EUR(taxe incluse)  (Read 1297 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline raoulbucur

• new users
Budapesta-Praga-Montreal 270EUR(taxe incluse)
« on: Wednesday 17 November 2004, 10:15:38 »
Ieri am fost la agentia de unde mi-am luat faimosul bilet de avion cu doar 270EUR(taxe incluse) pe ruta Budapesta - Praga - Montreal si in sfarsit am fost luminat de cei de acolo cu privire la mai multe aspecte. Cineva de pe forum a zis ca a sunat la Air Transilvania Services si cei de acolo i-au spus ca nu exista asa o oferta iar preturile au fost chiar mai mari decat in alte locuri. Asa e, dar iata explicatia! Rezervarea la bilet am facut-o printr-o agentie de turism din Medias (orasul in care locuiesc) ceea ce inseamna ca agentia comunica direct cu Air Transilvania Services de unde primeste preturi speciale la bilete de avion cat si rezervari de hotel si concedii. Asa ca degeaba suni la Air Transilvania ca nu o sa-ti ofere niciodata pretul pe care-l ofera agentiilor de turism. Acum exista 2 solutii:
1.Ori cautati in orasul vostru agentia care lucreaza cu Air Transilvania Services si faceti acolo rezervarea la avion.
2.Ori rezervati biletele prin agentia prin care eu mi-am rezervat si beneficiati de aceeasi oferta in limita locurilor disponibile.
Exista totusi o mica problema. Politica agentiei Air Transilvania este ca de la rezervarea biletului in maxim 7zile sa se emita biletul (adica sa-l platiti), iar daca biletul nu este emis rezervarea se pierde dupa 7zile si trebuie refacuta tot din 7in7 zile dar exista riscul ca de la o rezervare la alta sa se ocupe locurile si sa te trezesti ca nu mai sunt.
Mentionez ca rezervarea mea este in luna ianuarie deci nu stiu daca oferta se aplica si pentru lunile noiembrie si decembrie. Pentru cei care stiu exact data plecarii si sunt posesia vizei este recomandabil sa plateasca biletul in avans ptr a fi sigur ca au locuri. Eu in momentul de fata astept invitatia ptr depunerea pasapoartelor si nu pot plati biletul nefiind sigur ca ambasada are amabilitatea sa-mi trimita invitatia anul acesta desi am facut medicalele pe 11octombrie. Asa ca sunt nevoit sa-mi reinoiesc rezervarea o data la 7zile pentru ca daca platesc biletul si n-am viza ma trezesc cu banii dati si cu penalizari pentru modificarea datei de plecare care nu sunt tocmai ieftine.

Adresa si nr de telefon al agentiei este:

S.C. VELIMED S.R.L
Medias, jud.Sibiu, str.Turnului nr.1 cod 551004
Tel/Fax 0269-845131
             0744194673
E-mail: velimed-travel@personal.ro <mailto:velimed-travel@personal.ro>
Persoana de contact: Virgil Velicoglo

Sper sa va fie de folos. Bafta multa tuturor si bilete cat mai ieftine !!!

Offline raoulbucur

• new users
« Reply #1 on: Thursday 25 November 2004, 05:33:12 »
In urma nenumaratelor e-mail-uri la ambasada ieri am primit invitatia prin e-mail si azi le-am trimis deja pasapoartele cu Pegasus la Bucuresti.
O sa  :-D  pe 22 ianuarie cu CSA la super pret 275EUR(taxe incluse)
Budapesta-Praga-Montreal. O sa postez istoricul dosarului cand voi avea viza.
Bafta !  :eek:

Offline lastmee

• new users
« Reply #2 on: Thursday 25 November 2004, 06:25:07 »
baphtoc!!!
Si eu sunt cumva intr-o situatie asemanatoare...numa ca inca nu mi-am gasit belet, o sa incerc o varianta asemanatoare. Eu am facut medicalele pe 29 Oct si ar trebui sa fiu pe 10 ian in Montreal ca sa incep ....scoala, adica sunt deja admis la univ UQAM si as pierde inscrierea daca nu as ajunge pana pe 10.
Spune-mi te rog la ce adresa de mail, eventual numar de tel ai insistat(stresat) la cei de la ambasada.
Mersic!
Video games don´t have any influence on children. If Pac-Man would have influenced our generation, we´d be running through dark rooms, mounching magic pills, listening to repetitive electronic music!

Offline hugocapet

• new users
« Reply #3 on: Thursday 25 November 2004, 07:25:57 »
Quote from: raoulbucur
In urma nenumaratelor e-mail-uri la ambasada ieri am primit invitatia prin e-mail si azi le-am trimis deja pasapoartele cu Pegasus la Bucuresti.
O sa  :-D  pe 22 ianuarie cu CSA la super pret 275EUR(taxe incluse)
Budapesta-Praga-Montreal. O sa postez istoricul dosarului cand voi avea viza.
Bafta !  :eek:

Felicitari!!! :-D  :-D  :-D
Pax vobiscum!

Offline TCCRIS

• new users
  • je me souviens
Re: Budapesta-Praga-Montreal 270EUR(taxe incluse)
« Reply #4 on: Thursday 25 November 2004, 16:26:03 »
ia-ti bilete pt ianuarie .de pe 15 dec se scumpesc si oricum ambasada stiu ca intra in vacanta 15 dec-15 ian deci iti doresc bafta la viza anul asta

Ieri am fost la agentia de unde mi-am luat faimosul bilet de avion cu doar 270EUR(taxe incluse) pe ruta Budapesta - Praga - Montreal si in sfarsit am fost luminat de cei de acolo cu privire la mai multe aspecte. Cineva de pe forum a zis ca a sunat la Air Transilvania Services si cei de acolo i-au spus ca nu exista asa o oferta iar preturile au fost chiar mai mari decat in alte locuri. Asa e, dar iata explicatia! Rezervarea la bilet am facut-o printr-o agentie de turism din Medias (orasul in care locuiesc) ceea ce inseamna ca agentia comunica direct cu Air Transilvania Services de unde primeste preturi speciale la bilete de avion cat si rezervari de hotel si concedii. Asa ca degeaba suni la Air Transilvania ca nu o sa-ti ofere niciodata pretul pe care-l ofera agentiilor de turism. Acum exista 2 solutii:
1.Ori cautati in orasul vostru agentia care lucreaza cu Air Transilvania Services si faceti acolo rezervarea la avion.
2.Ori rezervati biletele prin agentia prin care eu mi-am rezervat si beneficiati de aceeasi oferta in limita locurilor disponibile.
Exista totusi o mica problema. Politica agentiei Air Transilvania este ca de la rezervarea biletului in maxim 7zile sa se emita biletul (adica sa-l platiti), iar daca biletul nu este emis rezervarea se pierde dupa 7zile si trebuie refacuta tot din 7in7 zile dar exista riscul ca de la o rezervare la alta sa se ocupe locurile si sa te trezesti ca nu mai sunt.
Mentionez ca rezervarea mea este in luna ianuarie deci nu stiu daca oferta se aplica si pentru lunile noiembrie si decembrie. Pentru cei care stiu exact data plecarii si sunt posesia vizei este recomandabil sa plateasca biletul in avans ptr a fi sigur ca au locuri. Eu in momentul de fata astept invitatia ptr depunerea pasapoartelor si nu pot plati biletul nefiind sigur ca ambasada are amabilitatea sa-mi trimita invitatia anul acesta desi am facut medicalele pe 11octombrie. Asa ca sunt nevoit sa-mi reinoiesc rezervarea o data la 7zile pentru ca daca platesc biletul si n-am viza ma trezesc cu banii dati si cu penalizari pentru modificarea datei de plecare care nu sunt tocmai ieftine.

Adresa si nr de telefon al agentiei este:

S.C. VELIMED S.R.L
Medias, jud.Sibiu, str.Turnului nr.1 cod 551004
Tel/Fax 0269-845131
             0744194673
E-mail: velimed-travel@personal.ro <mailto:velimed-travel@personal.ro>
Persoana de contact: Virgil Velicoglo

Sper sa va fie de folos. Bafta multa tuturor si bilete cat mai ieftine !!!
je me souviens...

Offline raoulbucur

• new users
« Reply #5 on: Friday 26 November 2004, 06:07:28 »
Catre "Lastmee" !!! adresa e
bucst-im@international.gc.ca

Offline raoulbucur

• new users
« Reply #6 on: Friday 26 November 2004, 06:14:12 »
Quote from: TCCRIS
ia-ti bilete pt ianuarie .de pe 15 dec se scumpesc si oricum ambasada stiu ca intra in vacanta 15 dec-15 ian deci iti doresc bafta la viza anul asta

Am rezervare pe 22ianuarie!!!
 Oare primesc viza pana de sarbatori?

Offline TCCRIS

• new users
  • je me souviens
« Reply #7 on: Friday 26 November 2004, 16:25:44 »
EU AM PE 19 IANUARIE....

Am rezervare pe 22ianuarie!!!
 Oare primesc viza pana de sarbatori?
je me souviens...

Offline raoulbucur

• new users
« Reply #8 on: Saturday 27 November 2004, 10:12:58 »
"TCCRIS-ULE" esti cu viza in mana sau tre sa-ti vina???

Offline TCCRIS

• new users
  • je me souviens
« Reply #9 on: Sunday 28 November 2004, 13:54:26 »
Am dus pasapoartele la ambasada si am luat si bilete cu KLM 1085 euro pt.2.5 persoane cu taxe incluse

je me souviens...

Offline namurti

• new users
« Reply #10 on: Sunday 28 November 2004, 19:47:02 »
Intrebare pentru 'raoulbucur': Spune-mi te rog mult cu ce companie aeriana este biletul de la Air Transilvania Services? Multumesc mult.

Offline lastmee

• new users
« Reply #11 on: Monday 29 November 2004, 01:07:19 »
raoulbucur
cred ca voi primi viza pana la urma, mi-a venit invitatia si vineri am trimis pasaportele, cred ca este timp suficient pana pe 15 decembrie...
acum ramane biletul....
eu sunt din bacau, si am aici am gasit doar la o agentie..., pe 6 ian cu 475 Euro cu 2 escale, Viena si Londra....
o sa mai "sap" dar nu cred ca am mari sanse sa mai gasesc ceva...
Video games don´t have any influence on children. If Pac-Man would have influenced our generation, we´d be running through dark rooms, mounching magic pills, listening to repetitive electronic music!

Offline raoulbucur

• new users
« Reply #12 on: Monday 29 November 2004, 06:05:30 »
Quote from: namurti
Intrebare pentru 'raoulbucur': Spune-mi te rog mult cu ce companie aeriana este biletul de la Air Transilvania Services? Multumesc mult.

Citeste prima postare a mea de mai sus unde gasesti instructiunile de rigoare !
Pretul e ptr CSA Airlines! :eek:

Offline raoulbucur

• new users
« Reply #13 on: Monday 29 November 2004, 06:14:12 »
Quote from: lastmee
raoulbucur
cred ca voi primi viza pana la urma, mi-a venit invitatia si vineri am trimis pasaportele, cred ca este timp suficient pana pe 15 decembrie...
acum ramane biletul....
eu sunt din bacau, si am aici am gasit doar la o agentie..., pe 6 ian cu 475 Euro cu 2 escale, Viena si Londra....
o sa mai "sap" dar nu cred ca am mari sanse sa mai gasesc ceva...

Eu am trimis joi pasapoartele cu Pegasus si sper sa le am pana de sarbatori. Din ceea ce poti vedea aici http://www.forum.quebec.ro/viewtopic.php?t=21160
se pare ca ambasada nu se inchide din 15dec pana in 15 ian.
Cam scumpe bilete ai gasit. Contacteaza telefonic si alte agentii din tara sau cea pe care am mentionat-o mai sus si intereseaza-te ce metode sunt sa platesti biletele de la distanta si sa intri in posesia lor.
Posteaza aici cand primesti viza !!!
Bafta !!! :eek:

Offline lastmee

• new users
« Reply #14 on: Monday 29 November 2004, 08:45:37 »
man ...raoulbucur
am sunat la Airtransilvania si tot ce mi-au gasit a fost un drum cu 2 esacale prin Toronto la 450 euro; si cea mai naspa faza e ca drumu ajunge sa fie 20 de ore si mai bine...
din pacate cica nici pe listelele de asteptare nu mai sunt locuri...

Offline raoulbucur

• new users
« Reply #15 on: Wednesday 01 December 2004, 06:13:31 »
Quote from: lastmee
man ...raoulbucur
am sunat la Airtransilvania si tot ce mi-au gasit a fost un drum cu 2 esacale prin Toronto la 450 euro; si cea mai naspa faza e ca drumu ajunge sa fie 20 de ore si mai bine...
din pacate cica nici pe listelele de asteptare nu mai sunt locuri...

Mai citeste o data postarea mea cea lunga de mai sus. Am specificat clar mai sus ca n-are rost sa iei legatura cu Air Transilvania !!!
Cauta o agentie care lucreaza cu ei sau ia legatura cu agentia pe care am mentionat-o mai sus !!!

Bafta !!!

Massther Clinic - Massage therapy

Offline TCCRIS

• new users
  • je me souviens
« Reply #16 on: Thursday 02 December 2004, 13:44:15 »
VIZA PE 1 DECEMBRIE!!!:sd:  :sd:  8-)  8-)
je me souviens...

Offline raoulbucur

• new users
« Reply #17 on: Friday 03 December 2004, 04:58:21 »
8-)  8-)  8-)

Offline raoulbucur

• new users
« Reply #18 on: Monday 06 December 2004, 06:26:58 »
Am cumparat biletele saptamana trecuta si am intrat in posesia lor !!!
Pret 275EUR(taxe incluse) cu CSA.
Plecare 22ianuarie din Budapesta.
 :eek:  8-)  :eek:

Offline TCCRIS

• new users
  • je me souviens
« Reply #19 on: Monday 06 December 2004, 14:00:32 »
Cind ajungi in Budapesta sa-mi spui si mie cit te-a costat pina acolo .

Am cumparat biletele saptamana trecuta si am intrat in posesia lor !!!
Pret 275EUR(taxe incluse) cu CSA.
Plecare 22ianuarie din Budapesta.
 :eek:  8-)  :eek:
je me souviens...