Ieri am fost la agentia de unde mi-am luat faimosul bilet de avion cu doar 270EUR(taxe incluse) pe ruta Budapesta - Praga - Montreal si in sfarsit am fost luminat de cei de acolo cu privire la mai multe aspecte. Cineva de pe forum a zis ca a sunat la Air Transilvania Services si cei de acolo i-au spus ca nu exista asa o oferta iar preturile au fost chiar mai mari decat in alte locuri. Asa e, dar iata explicatia! Rezervarea la bilet am facut-o printr-o agentie de turism din Medias (orasul in care locuiesc) ceea ce inseamna ca agentia comunica direct cu Air Transilvania Services de unde primeste preturi speciale la bilete de avion cat si rezervari de hotel si concedii. Asa ca degeaba suni la Air Transilvania ca nu o sa-ti ofere niciodata pretul pe care-l ofera agentiilor de turism. Acum exista 2 solutii:
1.Ori cautati in orasul vostru agentia care lucreaza cu Air Transilvania Services si faceti acolo rezervarea la avion.
2.Ori rezervati biletele prin agentia prin care eu mi-am rezervat si beneficiati de aceeasi oferta in limita locurilor disponibile.
Exista totusi o mica problema. Politica agentiei Air Transilvania este ca de la rezervarea biletului in maxim 7zile sa se emita biletul (adica sa-l platiti), iar daca biletul nu este emis rezervarea se pierde dupa 7zile si trebuie refacuta tot din 7in7 zile dar exista riscul ca de la o rezervare la alta sa se ocupe locurile si sa te trezesti ca nu mai sunt.
Mentionez ca rezervarea mea este in luna ianuarie deci nu stiu daca oferta se aplica si pentru lunile noiembrie si decembrie. Pentru cei care stiu exact data plecarii si sunt posesia vizei este recomandabil sa plateasca biletul in avans ptr a fi sigur ca au locuri. Eu in momentul de fata astept invitatia ptr depunerea pasapoartelor si nu pot plati biletul nefiind sigur ca ambasada are amabilitatea sa-mi trimita invitatia anul acesta desi am facut medicalele pe 11octombrie. Asa ca sunt nevoit sa-mi reinoiesc rezervarea o data la 7zile pentru ca daca platesc biletul si n-am viza ma trezesc cu banii dati si cu penalizari pentru modificarea datei de plecare care nu sunt tocmai ieftine.
Adresa si nr de telefon al agentiei este:
S.C. VELIMED S.R.L
Medias, jud.Sibiu, str.Turnului nr.1 cod 551004
Tel/Fax 0269-845131
0744194673
E-mail:
velimed-travel@personal.ro <mailto:velimed-travel@personal.ro>
Persoana de contact: Virgil Velicoglo
Sper sa va fie de folos. Bafta multa tuturor si bilete cat mai ieftine !!!