Author Topic: angajare  (Read 758 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Nicu1975

• new users
  • [Scrie un text beton aici]
angajare
« on: Sunday 02 October 2011, 03:57:26 »
o sa ajungem si noi in curand in qebec si ma intereseaza daca sotia mea isi poate gasi de munca in croitorie,multumesc

Offline admin

• Administrator
  • Sr. Member
    • quebec.ro
Re: angajare
« Reply #1 on: Tuesday 04 October 2011, 10:26:10 »
o sa ajungem si noi in curand in qebec si ma intereseaza daca sotia mea isi poate gasi de munca in croitorie,multumesc
In conditiile in care cunoaste limba franceza, ma gandesc ca ar putea sa-si gaseasca. Nu sunt destul de informat despre cererea de munca in domeniul asta, insa banuiesc ca da.
Bored admin
www.quebec.ro

Offline Nicu1975

• new users
« Reply #2 on: Wednesday 05 October 2011, 02:48:58 »
multumesc mai astep si alte informatii

Offline un roman

• new users
« Reply #3 on: Wednesday 05 October 2011, 18:44:42 »
Poate ar fi mai bine daca ai specifica cam la ce va ganditi. Nu sunt in domeniu dar pana se incumeta cineva care se ocupa cu asa ceva sa va scrie, incerc sa spun si eu cate ceva. Dupa parerea mea croitoria se imparte in 3 subcategorii:
1) Companii mari care fac produse de serie. Marea majoritate s-au mutat in tarile asiatice, iar cele care au ramas platesc prost si e mult de munca.
2) Croitorie, spalatorie, cizmarie. Sunt companii mici de genul familiale, te duci la colt pentru o mica reparatie.  Nu stiu cat se poate castiga
3) Sa lucrezi ca si croitor pentru un designer sau pentru haine de serie mica. Banuiesc ca e greu pana iti faci un nume, dar probabil merita incercat.

Poate altii au si alte alte idei.

Offline Nico_Montreal

• Hero Member
« Reply #4 on: Thursday 06 October 2011, 01:06:00 »
2) Croitorie, spalatorie, cizmarie. Sunt companii mici de genul familiale, te duci la colt pentru o mica reparatie.  Nu stiu cat se poate castiga
sint afaceri de familie, nu au nevoie de angajati suplimentari (abia supravietuiesc sa-si plateasca propriile lor salarii)

3) Sa lucrezi ca si croitor pentru un designer sau pentru haine de serie mica. Banuiesc ca e greu pana iti faci un nume, dar probabil merita incercat.
greu de patruns in lumea aia (mai degraba as spune ca este imposibil). si nici nu prea sint multi creatori de moda in Montreal (totusi, nu este Paris...)
« Last Edit: Thursday 06 October 2011, 01:08:53 by Nico_Montreal »

Offline Tacalin

• Hero Member
« Reply #5 on: Thursday 06 October 2011, 05:19:02 »
yo tin minte c-am fost odata pe Saint-Hubert sa intreb de modificat niste perdele si voia mesteru' 10$ pe cusatura.
Am facut un calcul scurt si mi-a iesit ca la ce aveam eu de facut plateam 75% din pretul unei masini de cusut Singer.

Asa ca m-am boierit si-am mai pus 25% si mi-am luat masina. De atunci si-a scos pirleala de sute de ori :)

On-topic: nu prea mai e manufactura pe domeniul asta aici. Ce poti face e sa te apuci sa faci in privat una-alta, materiale se gasesc la greu, clienti mai putin :(
Live now, pay later!

Offline Nicu1975

• new users
« Reply #6 on: Friday 07 October 2011, 10:39:33 »
va multumesc mult pentru informatii sa speram ca o fi totusi bine ,mai este calificata si in manechiura-pedichiura poate merge domeniu asta

Offline Tacalin

• Hero Member
« Reply #7 on: Friday 07 October 2011, 10:45:58 »
spune-i sotiei ca daca a visat vreodata sa faca si altceva, acu' o sa fie momentu' ;)
Live now, pay later!

Offline TonyC

• new users
  • Handsome
« Reply #8 on: Wednesday 23 November 2011, 14:22:03 »
Eu unul nu vad care ar fi problema. Daca are experienta in spate va fi si mai usor. Sunt convins ca va reusii. Singura problema ar fi intr adevar limba, care ma gandesc ca o stie din moment ce doriti a emigra :)

Offline vlad_a_anca

• new users
« Reply #9 on: Wednesday 23 November 2011, 23:17:51 »
sincer, ganditi-va la o afacere de familie...fiecaruia ii place sa aiba "croitorul lui" la care sa poata sa mai modifice sau sa coasa cate ceva. si clientela o sa gasesti din gura in gura, sunt sigur.