Author Topic: .  (Read 3365 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline monise

• new users
Rãspuns: .
« Reply #40 on: Sunday 27 May 2007, 11:30:17 »
aiurea, film romanesc slab. poti sa-i spui ca se repeta in anumite clisee, dar nu ca e slab. dar eu pe  tine chiar nu te inteleg de nici o culoare, cu atat mai mult cu cat dincolo de sentinte nu te-am citit vreodata argumentand ceva.
n-am vrut sa zic de oamenii in picioare c-ai amintit tu deja, dar acum zic.
oamenii, romanii ar trebui sa inteleaga ca un festival la prima editie care de abia se zbate sa traiasca (financiar & all) nu are cum sa dea 100 de invitatii pe o sala de 180. a-ti plati biletul e un gest minim de contributie.
pe de alta parte m-am bucurat, succesul inseamna ca la anul o sa mai fie. sper doar ca nu cu alti fraieri care sa munceasca anonim pentru organizatori  :(

dar n-a vorbit nimieni  ca nu s-ar fi dat destule invitatii, nu asta era pb, asta ai inteles tu in meschinaria sau aiureala  mintii tale ? :P e vorba ca organizatorii cine sunt aia nu si-au facut ca lumea treaba !! adica exact ce am zis inainte. sa speram ca invata din greselile facute pt viitor.

restul criticilor tale sunt aiurea cu accentele, cu lipsa de flori, cu simona H. care vb prea mult, etc...plusezi aiurea si total nefondat.   si nu înteleg ce fraieri au muncit pt organizatorui, de ce fraieri ? pai nu-s benevoli ?
you're a hell of a loudmouth. tre sa fii tare obositoare  :P ::)
softly....

Offline GRGA PlTlÇ

• Full Member
  • n-am plecat deci nu ma-ntorc
« Reply #41 on: Sunday 27 May 2007, 11:35:15 »
acum nu trebuie sa devenim critici de film sau carcotasi,sa fim nemultumiti ca au stat oameni in picioare la deschiderea festivalului.dupa mine asta e un semn ca acest eveniment a avut impact in comunitate si nu numai.
cel mai important este ca s-a facut acest festival.uite asa mai afla lumea ca in romania se mai face film,bun sau rau-dar se face,deci exista si ea acolo in lumea asta mare a cinematografiei.

astept cu nerabdare sa vad "Ticalosii"(miercuri de la 9pm) ca sa va spun daca e cel mai bun film adus aici.
pana acum cred ca cel mai bun film din programul festivalului e filmul lui pintilie,"o vara de neuitat".
Louis, I think this is the beginning of a beautiful friendship!

Offline monise

• new users
« Reply #42 on: Sunday 27 May 2007, 11:41:51 »
acum nu trebuie sa devenim critici de film sau carcotasi,sa fim nemultumiti ca au stat oameni in picioare la deschiderea festivalului.dupa mine asta e un semn ca acest eveniment a avut impact in comunitate si nu numai.
cel mai important este ca s-a facut acest festival.uite asa mai afla lumea ca in romania se mai face film,bun sau rau-dar se face,deci exista si ea acolo in lumea asta mare a cinematografiei.

astept cu nerabdare sa vad "Ticalosii"(miercuri de la 9pm) ca sa va spun daca e cel mai bun film adus aici.
pana acum cred ca cel mai bun film din programul festivalului e filmul lui pintilie,"o vara de neuitat".

ei ce sa spun....says who ? vb si tu sa umplii spatiul. nu tre sa faci pe mediatorul nici pe bufferul, nici nimic... tacerea e preferabila ineptiilor si e si mai decenta.
learn it.

pe de alta parte unei loudmouth ca gagica asta total toxica tre sa i se raspunda presto...o fii dusa ? mai gagico, dar niste mental honesty cind inveti, ca nu mai esti in groapa aia de RO ?!
softly....

Offline fruits rouges

• Sr. Member
« Reply #43 on: Sunday 27 May 2007, 11:54:27 »
dar n-a vorbit nimieni  ca nu s-ar fi dat destule invitatii, nu asta era pb, asta ai inteles tu in meschinaria sau aiureala  mintii tale ? :P e vorba ca organizatorii cine sunt aia nu si-au facut ca lumea treaba !! adica exact ce am zis inainte. sa speram ca invata din greselile facute pt viitor.

restul criticilor tale sunt aiurea cu accentele, cu lipsa de flori, cu simona H. care vb prea mult, etc...plusezi aiurea si total nefondat.   si nu înteleg ce fraieri au muncit pt organizatorui, de ce fraieri ? pai nu-s benevoli ?
you're a hell of a loudmouth. tre sa fii tare obositoare  :P ::)

pai n-ai inteles. am spus ca s-au dat prea multe invitatii.
ce nu intelegi (sindrom romanesc) tu e ca am voie sa comentez orice despre festivalul asta, pentru ca sunt din public.
ihi, imi place sa fiu scorpie cu snoabele stupide  ;D

Offline fruits rouges

• Sr. Member
« Reply #44 on: Sunday 27 May 2007, 11:58:57 »
ei ce sa spun....says who ? vb si tu sa umplii spatiul. nu tre sa faci pe mediatorul nici pe bufferul, nici nimic... tacerea e preferabila ineptiilor si e si mai decenta.
learn it.

da, numai ca aici suntem pe forum, in caz ca nu te-ai prins asta e un loc unde daca te tin argumentele iti dai cu parerea. despre orice. cu riscul s-apara tot felul de tantari sa te bazaie, asta pana te enervezi si-i spui politicos interlocutorului ca gagica toxica-i ma-ta.

Offline monise

• new users
« Reply #45 on: Sunday 27 May 2007, 12:13:32 »
da, numai ca aici suntem pe forum, in caz ca nu te-ai prins asta e un loc unde daca te tin argumentele iti dai cu parerea. despre orice. cu riscul s-apara tot felul de tantari sa te bazaie, asta pana te enervezi si-i spui politicos interlocutorului ca gagica toxica-i ma-ta.

ohooooo, pai nu ziceam io si altii ca esti Regina  Tzoapelor si a Mahalagismului  p-aici ;D?

vezi cit de simplu e sa confirmi. ?! ;D

tie in mod expres nu tre sa ti se demonstreze sau argumenteze nik, un sut in dos e de-ajuns pt tine. mai ia o gura de asfalt, varza  umflata . you're pathetic.
softly....

Offline fruits rouges

• Sr. Member
« Reply #46 on: Sunday 27 May 2007, 12:25:49 »

ohooooo, pai nu ziceam io si altii ca esti Regina  Tzoapelor si a Mahalagismului  p-aici ;D?

vezi cit de simplu e sa confirmi. ?! ;D

tie in mod expres nu tre sa ti se demonstreze sau argumenteze nik, un sut in dos e de-ajuns pt tine. mai ia o gura de asfalt, varza  umflata . you're pathetic.

ok, nu mai racni asa ca te-ai invinetit. ba tu, ba tu.

mai bine uita-te inainte ca singura ta contributie scrise despre seara aia a fost c-ai stat in picioare. ca de obicei, nimic despre film, nada, nothing, rien, niente di niente; tot e mai bine decat s-apari iar cu sentinte puerile despre filme care oricum ma indoiesc ca le-ai vazut.

cand o sa poti construi o singura fraza coerenta despre un film mai discut cu tine; pana atunci nu-ti mai pierde vremea cu insulte, mai bine mergi sa vezi ceva bun, si inceteaza cu fixatia asta de pm pentru mine ca devii obositoare.
inca o data, aici e vorba de filme, nu de mine.

« Last Edit: Sunday 27 May 2007, 12:29:32 by fruits rouges »

Offline monise

• new users
« Reply #47 on: Sunday 27 May 2007, 12:57:46 »
ok, nu mai racni asa ca te-ai invinetit. ba tu, ba tu.

mai bine uita-te inainte ca singura ta contributie scrise despre seara aia a fost c-ai stat in picioare. ca de obicei, nimic despre film, nada, nothing, rien, niente di niente; tot e mai bine decat s-apari iar cu sentinte puerile despre filme care oricum ma indoiesc ca le-ai vazut.

cand o sa poti construi o singura fraza coerenta despre un film mai discut cu tine; pana atunci nu-ti mai pierde vremea cu insulte, mai bine mergi sa vezi ceva bun, si inceteaza cu fixatia asta de pm pentru mine ca devii obositoare.
inca o data, aici e vorba de filme, nu de mine.

cine drac ti-a zis c-am stat io-n picioare ?
esti jenanta  ce concluzii ai, nu ti-am spus io ? doar prostia sta pe tine.

pm   analize de filme nu fac io cu tine, nu stric orzu pe gaste.
softly....

Offline carley

• Sr. Member
« Reply #48 on: Sunday 27 May 2007, 14:32:47 »
yo, monise! de ce o iei tu mereu pe aratura? poti sa te mai temperezi nitel? ca sincer, dai impresia ca esti dusa rau.

Offline monise

• new users
« Reply #49 on: Sunday 27 May 2007, 14:49:56 »
yo, monise! de ce o iei tu mereu pe aratura? poti sa te mai temperezi nitel? ca sincer, dai impresia ca esti dusa rau.

dar de ce nu-ti temperezi tu amica, mai degraba ? sunteti amice, nu ? deci cam de-acelasi leat ?
te simti cu vreo musca pe caciula ?

io am vb despre niste lucruri la care japitza ta de amica , ca asa se cheama, s-a si autointitulat asa, a facut o demo de jegosenie.  prin urmare, asta merita...
desolée. acum nici pe tine nu pot sa te opresc sa joci teatru.
softly....

Offline fruits rouges

• Sr. Member
« Reply #50 on: Sunday 27 May 2007, 15:08:03 »
si cat o interesau pe Mitza filmele, ce le mai zicea ea mahalagioaicelor vreo doo  ;D

Offline carley

• Sr. Member
« Reply #51 on: Sunday 27 May 2007, 17:16:41 »
topicul e inchis pana se calmeaza monise. nu vreau sa fac misto, toate o sa ajungem la menopauza and it's no picnic.