Te gândeşti la emigrarea în Canada? Informează-te! > ETAPELE EMIGRARII IN QUÉBEC SI TAXE

SCHEMA SI COSTURILE PROCESULUI DE EMIGRARE IN QUEBEC!

(1/1)

Emigrare QC:
Salut!

Am creat acest topic pentru a oferi o imagine de ansamblu a ceea ce inseamna PROCESUL DE EMIGRARE IN QUEBEC!

Cred ca este foarte important ca fiecare dintre Dv. sa fie constient ca acest proces implica niste costuri si de aceea va sugerez sa studiati cu mare atentie tabelul care se refera la acest aspect!

De asemenea, va rog sa studiati atent fiecare PAS al procesului de emigrare si sa incercati sa nu omiteti nimic din informatiile prezentate pentru ca orice neatentie la completarea dosarelor poate conduce la intarzieri si costuri suplimentare!

Doresc sa precizez ca materialele prezentate de mine in acest site NU reprezinta varianta oficiala a procesului de emigrare ci reprezinta un punct de vedere personal despre cum trebuie procedat pentru a obtine VIZA pentru provincia canadiana Quebec!

Pot afirma, insa, ca informatiile sunt corecte, actualizate in permanenta, si ca orice sesizare privind eventualele omisiuni sau inexactitati este tratata cu mare atentie si daca se dovedeste intemeiata este luata in considerare!Emigrare QC:
1. DCS - dosar trimis la Vienna
Incepand din 1 aprilie 2012:
750 CAD - aplicant principal
150 CAD - insotitor si copii

Modalitati de plata si instructiuni

2. Dupa obtinerea CSQ, va urma trimiterea dosarului la Ambasada din Bucuresti.
Taxele pentru federal sunt:
Taxa Procesare Dosar adult (aplicantul principal, soţ/soţie, partener(ă) consensual(ă), copil dependent de 22 ani sau peste): 550 CAD
Taxa Procesare Dosar copil dependent sub 22 ani: 150 CAD

3. Taxa de viza:
Taxa de Rezidenţă Permanentă (RPRF - aterizare): 490 CAD – aplicantul principal şi soţul/soţia sau consensual(a). Copiii nu platesc aceasta taxa.

4. Examen medical - functie de locatia unde este facut, aproximativ 75 CAD pentru adult si 45 CAD pentru copil.

5. In afara de taxele oficiale, tineti cont ca veti avea deasemenea costuri legate de expedierea prin posta a documentelor, de traduceri si legalizari.

Navigation

[0] Message Index

Go to full version