Author Topic: Salariu in Canada  (Read 13437 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline teo2229

• Newbie
  • *
Salariu in Canada
« Reply #120 on: Friday 01 October 2004, 21:29:57 »
Quote from: Johnny Depp
Eu sunt foarte invidios pe Ade. Dar am o satisfactie, ca il platesc la minute si nu la ora. oare Ade a mintit cand a spus ca e platit cu 45 de dolari pe ora ?

Nu, nu pot sa cred asta, doar el este atat de informat ca nu ar da info neverificat.

A spus 40-45$/h. Calculeaza si ai sa vezi ca are 40. Eu am calculat.

Offline ade777

• Hero Member
    • [move][b][glow=#C8BBBE,2,300][color=blue]Hai [/color][color=yellow]Rom[/color][color=red]ania![/color][/glow][/b][/move]
Salariu in Canada
« Reply #121 on: Friday 01 October 2004, 21:32:11 »
Da, Teo...asa e... ajung la 45 dupa ceva ani vechime. Acum am 40.Am spus limita minima si maxima, ca sa stie lumea ce sa inteleaga.  8-) Merci mult pentru completare
Speranta nu moare NICIODATA. Sau, daca va trebui vreodata sa moara,atunci cu siguranta va muri dupa moartea mea...SUNT CONDAMNAT SA INVING

marieta

• Guest
pentru ade777
« Reply #122 on: Friday 01 October 2004, 22:31:49 »
cine nu a lucrat in canada nu poate intelege, nu te obosi sa le explici, bravo si nu mai cobori la mintea lor! sucess in continuare, nu tin cu tine si nu sint contra lor, dar apreciez orice roman ce reuseste in canada FARA MAMICA, TATICUL, BUNICUL, ETC ETC PE LINGA NOI!

Offline EDI

• Full Member
Salariu in Canada
« Reply #123 on: Saturday 02 October 2004, 04:31:11 »
Ade, iti dai seama ca pentru un gunoi ca nelutut e tare greu sa accepte succesul altuia. El nu stie cum sa-njure Canada mai tare si vine unul ca tine cu o poveste de succes. E mult, prea mult pentru el.

Offline apaminerala

• Full Member
  • I want, I can.
    • Sunagratis
Salariu in Canada
« Reply #124 on: Saturday 02 October 2004, 08:07:49 »
Quote from: vaideel
8/ora la inceput in fabrica,
19/ora acum - tehnician cantitati.

Quote from: corida

Frate, ce e asa de indiscret sa intrebi pe cineva cat castiga?
Confidential e atunci cand stii doar tu si angajatorul tau. Cand deja mai exista al treilea, nu mai e confidential. Sii sa nu-mi spui ca nu-ti stii doar tu salariul. Care daca esti in RO e de KK rau! Sau tu oi fi bazat.

Va fac o provocare: tot suntem pe forum si tot suntem acoperiti de nikname - aveti curaj sa va declarati aici salariile reale in $???? :???:  :???:  :???:
Sau va e teama? :-(

tehnicianul de cantitati e inginerul de cantitati din romanika?
Inscriere gratis la telefonie : www.canadafreecalls.com
Romania : 0.02 USD/min, Moldova 0.12 USD/min
nicuprietenos: Oricum cea mai buna oferta de telefonie o are Apa Minerala zis si borsec. Contacteaza-l si nu vei regreta.

Offline Irena

• Newbie
  • *
Salariu in Canada
« Reply #125 on: Saturday 02 October 2004, 14:33:09 »
Ma bucur de succesul pe care il are topicul initiat de mine, pentru un newbee..e super :???: ...dar tot vorbim de chestia asta obsedanta :te-ai realizat!Ce inseamna te-ai realizat in Canada?Eu cred ca e cu totul diferit fata de RO..sa ai o casa in Ca din punctul meu de vedere poate sa fie si o piedica pt. ca eu consider ca mobilitatea si posibilitatea de a alege altceva daca ceea ce faci nu te mai satisface , asta e marele atu al Canadei..ai o afacere in ro si dai faliment ..esti distrus... ..in Ca. ai posibilitatea de a munci si a trai cat de cat decent si poate incerci altceva..

Offline Johnny Depp

• Full Member
    • Cafeina.ro
Salariu in Canada
« Reply #126 on: Saturday 02 October 2004, 19:21:09 »
Quote from: Irena
Ma bucur de succesul pe care il are topicul initiat de mine, pentru un newbee..e super :???: ...dar tot vorbim de chestia asta obsedanta :te-ai realizat!Ce inseamna te-ai realizat in Canada?Eu cred ca e cu totul diferit fata de RO..sa ai o casa in Ca din punctul meu de vedere poate sa fie si o piedica pt. ca eu consider ca mobilitatea si posibilitatea de a alege altceva daca ceea ce faci nu te mai satisface , asta e marele atu al Canadei..ai o afacere in ro si dai faliment ..esti distrus... ..in Ca. ai posibilitatea de a munci si a trai cat de cat decent si poate incerci altceva..

Tu nu vezi, mai, ca Ade s-a realizat ca a ajuns SUPLINITOR. El nu spune: sunt pe drumul cel bun, am intrat in sistem. Nu ! El spune, GATA SUNT REALIZAT. Pe cat punem pariu ca daca nu-i prelungesc aia contractul nu-l mai vedem pe forum ?

Si ce om normal la cap isi posteaza paycec-ul pe forum ? Cica e argument ! E TAMPENIE, BA !

Offline Johnny Depp

• Full Member
    • Cafeina.ro
Salariu in Canada
« Reply #127 on: Saturday 02 October 2004, 19:31:10 »
Quote from: ade777
Esti cam slabut la calcule (si la minte, se pare). Jana si Teo, va multumesc ca ati avut taria si curajul sa interveniti desi nici nu ma cunoasteti, si sunt shocat de faptul ca desi MULTI ma cunosc, sunt atat de LASI incat NICIUNUL nu a avut taria sa intervina si sa spuna ca nu mint. RUSINE TUTUROR. Mi-e rusine sa spun cuiva ca am asemenea amici romani in Montreal... Poate ca m-am inselat, eu oricum altfel inteleg amicitia... Prietenia e deja un cuvant prea tare...

Auzi-l mai, daca nu-ti vine sa-nebunesti ! Pai mai laudarosule, AIA CARE TE CUNOSC CE-TI POATE PIELEA N-AU CUM SA INTERVINA IN FAVOAREA TA! Teo si Jana au intervenit PT CA NU STIU CE FEL DE OM ESTI. Oamenii cu capul pe umeri care au nevoie de informatii se vor adresa la alti useri binecunoscuti de pe forum, care au demonstrat deja pertinenta in informatii si al caror cuvant atarna greu si pe forum si in afara lui.

NUMAI CINE NU TE CUNOASTE SE UITA LA TINE CA LA UN EXPERIMENT REUSIT !

Si cine naiba ti-a spus ca cineva de pe forum vrea sa fie amic cu tine ? Esti grandoman ? Pai la 5 minute dupa ce te-or cunoaste, aia destul de sinucigasi incat sa incerce asta, VOR FUGI MANGAND PAMANTUL.

Si mai citeste odata mesajul meu. Unde naiba am facut eu calcule ? Iar le bagi din burta ?

Offline ade666

• Newbie
  • *
Salariu in Canada
« Reply #128 on: Saturday 02 October 2004, 19:36:55 »
Jonny De ce MA ataci deGEaba ? Eu am reUsit ! Eu sUNT cel Mai tare. SUNT SUPLINITOR. Si ce Daca ? ESti invvidios ca tu nu ai CEC ca sa postezi pe foRUm. PE amine ma crede lumea. Eu am cele mai multe mesaje postate si deci sunt cel mai bun.
SPERANTA DE A DEVENI inteligent NU VA MURI NICIODATA..IAR DACA TOTUSI VA DA COLTU' VA FI DOAR DIN CAUZA ABUNDENTEI PROSTIILOR MELE!

Offline geomy

• Newbie
  • *
Salariu in Canada
« Reply #129 on: Saturday 02 October 2004, 20:07:47 »
:lol: Acum un an sau mai bine in urma adel ar fi strans macar 5-6 pagini de pupaturi si felicitari... :lol:
Taman acu', realizat fiind a ramas cu 2-3 zburataciti si cu "fidelu'" 3x6... ce viata dom'le... auzi...cica RUSINE TUTUROR...sa nu sariti voi in apararea lu' el grande... :lol:  :lol:  :lol:
get back to work!

Offline Johnny Depp

• Full Member
    • Cafeina.ro
Salariu in Canada
« Reply #130 on: Saturday 02 October 2004, 20:16:27 »
Pai cine naiba sa mai sara, ca toti s-au lamurit ce-i cu El Grande !  :D

Offline geomy

• Newbie
  • *
Salariu in Canada
« Reply #131 on: Saturday 02 October 2004, 20:24:25 »
Quote from: Johnny Depp
Pai cine naiba sa mai sara, ca toti s-au lamurit ce-i cu El Grande !  :D

Timi-timi... nici tu macar? Doar el grand e...
get back to work!

Offline timi_timi

• Newbie
  • *
Salariu in Canada
« Reply #132 on: Sunday 03 October 2004, 00:01:35 »
Daca te bagi in albie, ade, te mananca porcii... Tu nu ii vezi cum grohaie impotriva ta? Lasa-i in pana mea sa urle ca dobitocii pana or ragusi. Tu vezi-ti de treaba, termina-ti contractul, du-te si fa cursurile care iti lipsesc, ia-ti brevetul si cu asta basta. NU merita unii ca Jonny Deep sau Geomy sa te cobori la mintea lor. Iar ade666 este un idiot care vrea sa para interesant ca ti-a furat stilul de nick....Sa le fie rusine.