Si mai vorbesti de ridicol !
Am ras copios cu vecinu, care ii talentat in diverse ,,domenii electro - info".
Aviz bancar plastografiat in proportie de 60% (nu intru in detalii - am timp doar de fotografiat gunoaie), valabil pentru cei din Ro care nu au vazut asa ceva de cand sunt ei !
Cei drept stii sa minti cu talent, nimic de zis, dar la plasmuiri ,,mese" esti inca amator, daca doresti lectii te recomand, cu reala placere si satisfactie, unui ADEVARAT cunoscator in domeniu, vecinul meu, quebecos sadea, mare ,,plasmuitor de adevaruri". Sunt sigur ca ai un viitor frumos in domeniu insa iti lipseste nitica tehnica si cizelare locala.
Pascal asta cica da pariu cu tine, daca esti baiat serios si platesti daca pierzi pariu - da io i-am zis ca esti serios - ca in 10 ore posteaza 4-5 asemenea ,,hartii" cu toate ,,insemnele si numerele legale" mai credibile dacat hartia ta ! Tu il crezi ? Eu nu !
Dar tot nu ai raspuns, te crezi realizat suplinitor fiind ? Pe cand directoratul ?
Te rog, uite ca scriu si asa ceva, renunta la injurii, iti estompeaza aura de guru local la care casca gura adolescentii din Romania.
Cu dragoste Nelutut !
:oops: