Nici yo n-am dat, nu direct, da' protocoale am platit de mi-au sarit okii... shi nu-i lucru ushor cind stai najpa cu banii...
Cu copiatu', sa fim serioshi.... Intra pe site-ul din Regie shi ai sa vezi acolo proiecte shi copiutze gata facute... Daca tu n-ai copiat never, ever asta nu inseamna ca ceilaltzi n-au facut-o. SHi ashtia de-aici nu-s tembeli. Shtiu shi ei treaba asta.
Ideea mea in toata treaba asta era ca alora de la Ordin li se rupe de programa pe care ai studiat-o... pentru ei ce conteaza e ca diploma vine din Romania. Poate era mai interesant sa fi reusit sa obtzii diploma ta in Frantza. Cred ca atunci aveai mai multe shanse sa scapi de examene, deshi nici asta nu e sigur, ca s-ar putea sa se ia shi dupa locul in care ai studiat nu numai dupa diploma...
Pe de alta parte, 3-4 examene la Ordin n-au omorit pe nimeni. Yo ??? multzam ca nu ne pune sa refacem jkoala de la zero. Shi din alea 3-4 unu-i de franceza, unu' de economie, ramin maxim doua de specialitate. Nu cred ca daca le-ai trecut deja de doua ori (presupunind ca ai sa alegi ceva ce ai dat shi la licentza), n-ai sa le treci shi-a treia oara...
Bafta la Ordin shi tzine-ma la curent cu mersul. Ma intereseaza, sincer. Anul asta cred ca-mi iau inima-n dintzi shi-mi bag shi yo dosaru'... Nu c-ash avea mare nevoie acuma de inelu' fermecat, da' e mai bine sa am spatele asigurat, just in case.