O oala cu laturi ! Si cu insulte legate de situatia familiala ! De unde stii ca am copil ? Ce sex are, daca el fiinteaza ? Cum de iti permiti sa amesteci un copil in propozitiile tale ? Cunosti tu copilul sau copiii pe care ii am, daca ii am ?
Esti sigura ca nu ma confunzi ?? De unde cunosti tu siutatia mea ? Am stat vrodata de vorba intre patru ochi ? Ai vazut tu actele mele ? De unde stii tu la ce imi folosesc intrebarile pe care le pun ALTII ADICA SI PRINTRE EI SI EU aici. ?
Din postarile scrise pe net ? Bravo, solida baza de date ? De ce nu raspunzi pe privat asa cum m-a dadacit un ,,roman vechi aici" care ,,traieste din transportul cu masina a noilor veniti la noua locuinta ". Eu am inteles ca asa se procedeaza cand ai nelamuriri la care nu poti raspunde altcumva decat prin injuraturi ! Aveti nevoie de galerie care sa aplaude ?
Reflecta : am scris o jumatate de pagina prima data iar voi cei de aici ati pierdut cateva zile aruncand cu laturi ? Ca sa ce ? Sa puneti la punct un tolomac care PROBABIL nu este de acord co voi ?
Da, da, eu sunt romanul din autobuz ! Tu ai fost de fata ! Nu cumva sotul tau este acela care lucreaza cu 18 - 19 $ /ora dupa doua luni de Canada fara a stie o boaba de franceza ? Daca asa este inseamna ca ne cunoastem, daca nu de unde esti tu sigura ce s-a intamplat ? Si cine a fost implicat ? Sau cine a fost de ,,fata" la eveniment ? sau pur si simplu daca evenimentul nu a fost o scorneala ? SAU DACA EU ERAM IN CANANADA IN PERIOADA IN CARE S-A ITAMPLAT ,,EVENIMENTUL" ? Te-ai multumit doar sa injuri, vezi dumneata este specific romensc ! Daca.... da mai nu are rost !
Poate ai cunostinta de modul in care Lenin a ajuns la putere in tara vecina, daca nu iti spun pe scurt cum : in nici un caz aducand argumente impotriva adversarilor ci improscandui cu insulte la care galeria tremura de placere. Asta a fost cel mai puternic drog pentru ,,mase".
Spre deosebire de tine eu nu recurg la injuraturi ! Pentru ca sunt convins ca nu injurand poti schimba ideile altora.
Si tot nu inteleg de ce, daca cineva a spus ca in aceasta tara nu este chiar asa cum spun ,,oficialii de la imigratii", in loc sa demontati cu ARGUMENTE ineptiile mele, recurgeti doar la injuraturi. De ce va deranjeaza pozele cu gunoaie ? Poate ca aceste gunoaie, amestecul de mizerie crunta si lux orbitor, de ,,turn babilon" in care un chinez traduce din engleza in quebecoasa si invers, intre un quebecos si un bulgar, este tocmai ceea ce face ca aceste orase americane sa fie unice in lume, sa ,,aiba" un viitor mult mai prosper decat batrana Europa ! De ce nu prezentati aceste realitati celor din Ro ? Sa le spuneti ca, chiar daca acest oras are cartiere mizere, se gaseseste de munca pentru APROAPE TOTI NOII VENITI ! De ce nu spuneti ca de obicei in manufacturi se lucreaza in conditii anormale pentru un european, dar daca vrei bani poti sa-i ai ! Ca politica statului este ,,de consum" sa ,,cumperi sa cumperi" lucruri uneori inutile ! Ca pana la urma daca nu te trezesti devii ,,o leguma consumatoare"! Ca economia acestui oras este formidabila, ca de acest adevar poti sa-ti dai seama usor la orele de varf participand la trafic. Ca Europa, chiar daca per total este incomparabil mai frumoasa, a apelat la o forta de munca mult mai numeroasa si la o piata mult mai mare decat America de Nord pentru a face fata! Chiar daca chinezariile reprezinta cam 90 % din piata sunt atat de ieftine ca din 2 ,,sociale" iti cumperi ,,tembelizor ca lumea" sau o rabla mai veche dar care functioneaza, la care nu visezi in Ro fara un salar decent ! Ca daca nu va convine ,,mediul" Montreal sau Toronto aveti posibilitatea, dupa o perioada, sa va stabiliti intr-o zona mai putin poluata ! Sa le spuneti ca acele casute, de lemn, de la tara creaza o imagine de basm care nu se intalneste in Europa decat in Elvetia ! Ca acolo o casa costa pana-n 50.000 la mana a doua si cam 70.000 noua nouta ! Ca nu TOTI romanii noi veniti cumpara chiloti uzati dar ca se poate intampla din diferite motive, in anumite situatii in care se poate ajunge fara a fi neaparat vina persoanei in cauza ! Spunetile ce inseamna ,,vilajedevaleur" si cam ce gasesti in ele !
Va multumiti sa aruncati cu miezerie aducand in discutie situatii familiale PE CARE NU AVETI CUM SA LE CUNOASTETI.
Pentru domnul norocel 1962, surprinzator dar s-ar putea sa ne cunoastem indirect, ai dus mobila pentru un cunoscut comun, daca dumneata esti acela sunt sigur ca nu ai avut ,,studenti", deci esti mincinos, daca nu imi cer scuze.
Imi cer scuze si in locul acestei doamne frida celui sau celor care sunt in aceste situatii ? Inclusiv romanului ,,smecher" care dorea sa circule fara bilet.
Sa auzim de bine !