Author Topic: Emigrarea in Canada - Tzeapa sau "mare realizare" ?  (Read 10895 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Nico_Montreal

• Hero Member
Re: Emigrarea in Canada - Tzeapa sau "mare realizare" ?
« Reply #140 on: Wednesday 01 February 2006, 14:46:20 »
LordDraid, pai nu ai inteles...
stam aici pina se epuizeaza rezervele... dupa care, ne mutam in Romania (pina atunci, presupun ca incep si ei sa exploateze).
pai, tu crezi ca noi am pastrat degeaba pasaportul romanesc?

Offline Nico_Montreal

• Hero Member
« Reply #141 on: Wednesday 01 February 2006, 14:47:59 »
Rezervele de nisp din Alberta repreznta de fapt NIMIC  vzavi de necesarul de petrol .
daca noua ne plac masinile astea mari cu 8 cilindrii, ce vrei sa facem? este ca un drog

Offline LordDraid

• new users
« Reply #142 on: Wednesday 01 February 2006, 14:49:05 »
Cat priveste cultura , engleza si graficele - sunteti voi  la baie rau de tot .
Un grafic se citeste asa cum s-a scris . nu-mi fac probleme de constiinta daca un dobitaoc face graficul cu creierul lui canadan paralizat .
Eu il citesc asa cum a fost facut s ma doare undeva daca l-a falsificat sau a vrut sa zica de fapt altceva.
Engleza ,  o vorbesc si o scriu vreme de 10 ore , 5 zile pe saptamana si dn asta imi castig existenta mai mult decat decent .

Asa cum ziceam - prosti dar multi mai sunteti .

Offline Nico_Montreal

• Hero Member
« Reply #143 on: Wednesday 01 February 2006, 15:13:00 »
Engleza ,  o vorbesc si o scriu vreme de 10 ore , 5 zile pe saptamana si dn asta imi castig existenta mai mult decat decent .
ce relevanta are faptul ca trebuie sa consulti dictinarul de 3 ori la fiecare propozitie? macar daca ai verifica si spelling-ul...

auzi, cind ne se termina petrolul aici, ne ajuti sa gasim apartamente comfortabile in Bucuresti?

Offline Hoosier

• Full Member
« Reply #144 on: Wednesday 01 February 2006, 15:37:38 »
Cat priveste cultura , engleza si graficele - sunteti voi  la baie rau de tot .
Un grafic se citeste asa cum s-a scris . nu-mi fac probleme de constiinta daca un dobitaoc face graficul cu creierul lui canadan paralizat .
Eu il citesc asa cum a fost facut s ma doare undeva daca l-a falsificat sau a vrut sa zica de fapt altceva.

Asa cum ziceam - prosti dar multi mai sunteti .

qod...  :)

cu manutza ta te-ai facut de ras, dom' profesior dom' injiner dom' doctor  ;D  ;)

cititul unui grafic se face cu mintea si cu flexibilitate. faptul ca persisti intr-o tampenie e dovada de aroganta si incapatanare care nu au nimic de a face cu stiinta, cultura ci doar cu lipsa de bun simt si cei 7 ani de acasa. daca asa ai invatat si din experienta ta canadiana nu e nici o surpriza ca Romania a devenit o alternativa mai dezirabila pentru tine. iti doresc sa fii fericit in Ro. :)
parerea mea...

Offline DJ

• Sr. Member
« Reply #145 on: Wednesday 01 February 2006, 17:01:09 »

Esti cute! ia o bila alba!!!

Hai ca ma grabesc: am o sedinta aici la departamentul Dezinformare a Potentialilor Imigranti; tema de azi: Comment maîtriser  les personnalités obtuses.
Si p'orma trec pe la Ressourses Humaines sa depun CV-ul lu' fie-mea si lu' fi-miu: au crescut, vor banu' lor, si sunt perfecti pentru sectia Jeunesse a departamentului.

Bai, eu m-am intors de la sedinta de la guvern, aia cu "maîtriser  les personnalités obtuses" si  zice ca nici vorba de abandon, ci sa continui (continuu dupa norma noua) pana cand oponentului i se ascute mintea (si din obtuza devine ascutita... otherwise no pay check!). L-am luat pe lordu' tema pentru sedinta viitoare, si fac deci un rezumat:

- evreii ucisi adesea in Montreal....s-au redus la o singura crima (si aia acccidentala) in Toronto. Nici macar autorul articolului, evreu get-beget (The Canadian Jewish News) nu e convins ca e hate crime

- justitia Wonder-woman din Ro care isi va spune cuvantul raspicat in cazul Teo Peter.... De intorsatura finala a procesului sunt vinovati canadienii:
Este trist ceea ce s-a intamplat cu Teo Peter .Iar vinovatii sunteti voi care va duceti acolo si aruncati cu gunoi in tara care v-a crescut .

Eu credeam ca Coposu e de vina.....

- citirea unui grafic: lunar vs. anual.

- calitatea masinilor romanesti antipoluante in special: 
Ai vrea tu sa ai junk-urile mele care au si instalatie GPL si cu care incojor Romania cu 20 Euro pr combustibil .

Care Romanie o inconjuri tu cu 20 euro benzina????? Aia din semnatura unui user: Hai Romania!  (dar mai repede, fa!)

- din bogatia limbii engleze vorbite 50 ore/sapt:
Source = resursa vs. provenienta

- din bogatia limbii romane vorbite in rest:

Ma amuza ca are tupeul sa-mi dea mie lectii le limba Romana . Esti hilar amice .
dar si:
Consumi mai multa ernergie sa scoti petrolul din nisip decat petrolul insasi .

Adica ea, petroala (ca e de genul feminin) consuma mai putina  energie la scoaterea petrolului din nisip decat ai consuma tu.

tintin quarantino

Offline Nico_Montreal

• Hero Member
« Reply #146 on: Wednesday 01 February 2006, 17:14:24 »
esti de belea, DJ

dar, la modul practic, ce sanse are Lord sa invete astea pina ne intoarcem noi in Romania, daca nu a resuti in "21 de ani de educatie"? ca dupa ce se termina petrolul in Alberta si ne intoarcem in Romania, care mai este farmecul discutiei cu el?

Offline LordDraid

• new users
« Reply #147 on: Thursday 02 February 2006, 03:38:38 »
Asa cum spuneam :

PROSTI , IMBECILI , DA MULTI SI AGRESIVI ....... - Marea calitatea a celor din America de Nord

Asta nu o sa va mai ajute multa vreme .

Agnos

• Guest
« Reply #148 on: Thursday 02 February 2006, 04:46:29 »
Gata, ma, ajunge, lasati-l in pace ca asta spurca pina la ziua. Poate mai sunt si insi in Romania care urmaresc cu interes sectiunea asta, vor sa-si faca o opinie si se scarbesc de la atita flatulenta. Nico, DJ, care va mai bagati, lasati-l in plata Domnului, nu o s-o scoati niciodata la capat cu omu'. Bafta la examen, Nico.

Agno
« Last Edit: Thursday 02 February 2006, 04:57:13 by Agnos »

Offline LordDraid

• new users
« Reply #149 on: Thursday 02 February 2006, 05:30:01 »
Uitati aici , masinile "canadiene-assmericane" cam cum functioneaza....

"
28-12-2005: Chevrolet Kalos 5 usi, an 2004, rulaj 18.000 Km (#20386)
Denumirea defectiunii   i-a cazut motorul
Organ defect   motor+piesele de sub el care peste care a cazut
Simptom   mergeam cu 40km la ora,fara sa iau nici o groapa,nimic,se aude un zgomot puternic,dupa care mashina se tureaza singura la 5000 rpm, pierd controlul volanului,reusesc totusi sa trag pe dreapta.motorul e inclinat,cutia de viteze desprinsa,planetara rupta,si mai toate au cate ceva.

"

Offline LordDraid

• new users
« Reply #150 on: Thursday 02 February 2006, 05:32:07 »
Inca una :

03-07-2005: Chevrolet kalos, an 2004, rulaj 20.000 Km (#13943)
Denumirea defectiunii   trepidare volan in timpul franarii
Organ defect   discuri de franare
Simptom   la franare trepideaza volanul violent
in timpul mersului este ok
Cauza   discurile sunt facute din material prost tratat --CRED???
Precizari   am fost la service si mi-au spus ca sunt rotile descentrate
am centrat rotile si are aceleasi simptome
precizez ca masina este in garantie

Offline LordDraid

• new users
« Reply #151 on: Thursday 02 February 2006, 05:33:45 »
^^^ ASTA E VIATA REALA ACOLO LA VOI IN CANADA , DA VA DATI ROTUNZI SI FUDULI DE NU SE POATE ^^^^^^^

Offline Hoosier

• Full Member
« Reply #152 on: Thursday 02 February 2006, 06:57:01 »
dom'injiner... respect Kalos este facut de tovarasii coreeni la ei acolo iar Aveo/wave se vand in numere slabutze aici  :). nu este reprezentativ ( daca d-voastra ca doctor injiner in inteligenta puteti pricepe conceptul).  :o

si cred ca trebuie sa iti faci o programare la psihiatru sa discuti problemele care le ai...hai, sanatate. ;)
parerea mea...

Offline LordDraid

• new users
« Reply #153 on: Thursday 02 February 2006, 07:37:18 »
dom'injiner... respect Kalos este facut de tovarasii coreeni la ei acolo iar Aveo/wave se vand in numere slabutze aici  :). nu este reprezentativ ( daca d-voastra ca doctor injiner in inteligenta puteti pricepe conceptul).  :o

si cred ca trebuie sa iti faci o programare la psihiatru sa discuti problemele care le ai...hai, sanatate. ;)

Siiiguuuur ca da . Oricine ajunge la concluzia ca acel maidan polar denumit canada este o adunatura de nenorociti , ratati si infractori incascuti are probleme psihice .
Oricine altcineva care pupa in fund canada pentru ca acolo a vazut prima data un cec de 540 CAD in mana si care erau ai lui  ( ajutorul de somaj  bineinteles) , locuieste intr-un bloc in care apartamentele sunt separate de bucati de carton gipsat sau s-a imprumutat cu sute de mii de dolari ca sa-si ia propria lui cutie de carton si va fi indatorat pana la adanci batranete nu are probleme psihice . ( Daca nu credeti ca in SUA si Canada casele sunt facute de carton , uitat-va pe Discovery Channel ce se intampla dupa ce trece o tornada printr-un oras de-al lor - nu mai ramane NIMIC - scapa doar aia care au avut din greseala un zid de beton sau un beci dupa care sau in care sa se ascunda )

Cam asta este situatia domnilor . Fii de muncitori alcoolici sau de tarani retardati, prima generatie alfabetizata de ceausescu sau de statul roman , au fugit acolo , s-au facut stapani de cutie de carton si de chevrolet calos la care din cand in cand ii aduna motorul din urma si arunca cu mizerii ni tara in care tat-su era alcoolic si ma-sa taranca analfabeta . ASTA SUNTETI VOI . Apoi se lauda ca in canada au reusit sa scoata petrol din sisturile bituminoase . Faza de care noi in Romania am trecut acum 25 de ani .

Offline admin

• Administrator
  • Sr. Member
    • quebec.ro
« Reply #154 on: Thursday 02 February 2006, 08:05:09 »
Se inchide topicul si se recomanda userului Lord Draid cam o livra de calmante. Nu conteaza numele, important este sa le ia pe toate in acelasi timp.
Lordule - ia-o ca pe un avertisment. La urmatoarea abatere BAN.
Multumesc.
Bored admin
www.quebec.ro