Author Topic: De ce nu se intorc unii in Romania?  (Read 9101 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline ACD

• new users
Re: De ce nu se intorc unii in Romania?
« Reply #120 on: Tuesday 16 August 2005, 11:42:58 »

Parerea mea despre tine este ca tu esti ORIGINALA , nu vreo "clona"....
Si stii de ce ? Pentru ca in ziua de azi Romania e plina de intelectuali de 2 lei care nu-s capabili sa-si gaseasca un loc de munca acolo , fac foamea ca ultimii fraieri , si odata ce gasesc un job il pierd imediat datorita incompetentei lor profesionale ( vezi cazul lui bachus : 10 joburi in 10 ani !:)))))
Iar tu faci parte din aceasta categorie de 2 lei , a unei tari cu democratie "originala" si intelectuali "originali" care nu-s capabili sa se realizeze :)))
Ia zi "injinere" , din ce cos de gunoi maninci in Bucuresti ?
Cistigi $100/ luna si te dai "rotund" cind reusesti sa-ti cumperi un jeg de computer cu $300 (dupa ce faci mari .... sacrificii ???)  LOSERILOR !!!!

Yeah, yeah...ai dreptate. Zi-le Loredana!.;D
Toti romanii e loseri, fara nici o exceptie.  ;D

Offline lola

• new users
  • Run!
« Reply #121 on: Tuesday 16 August 2005, 17:09:52 »
Mari frustrari mai traiesti tu femeie! Daca ti-e asa de bine ce dreaq cauti aici pe forum, n-ai de lucru? Stii ceva, cauta un doctor de treaba care sa te ajute. Pacat sa traiesti cu atatea probleme. Nu uita, si tu poti fi un om normal, niste consultatii (hai ca-ti permiti chiar daca nu-s acoperite de asigurari....la banii tai...), niste medicamente mai puternice si gata! Hai noroc si vindecare grabnica!

PS. Poate si o banare. Nu ti-ar face rau.

Offline tremblay

• Jr. Member
  • **
  • CONT BLOCAT!
« Reply #122 on: Monday 29 August 2005, 10:29:59 »
cred ca ar sta mai bine aici:

De ce nu ma intorc in Romania?
 Cind au concertat David Bowie si Peter Gabriel la Bucuresti? Cind vor concerta?
 Am vazut in Canada concerte la care nici nu visam in Ro. Romania nu exista pe harta culturala, a turneelor...nu se vede.

am uitat de U2 si Depeche Mode.  Ii astept si toamna asta sau la anul. Au album nou, trebuie promovat.

asta asa, la cultura populara, mai cunoscuta pe forum. Ca n-o sa intru in detalii legate de contra-tenori si mezzosoprane celebre care n-ar pune piciorul in Bucuresti, dar pe care i-am vazut aici.

De asta nu plec din Canada. Si pot sa ajunga bananele la 3$ lb. nu ma intereseaza.
« Last Edit: Monday 29 August 2005, 10:34:08 by tremblay »
"It is not fair to kill the foetus and let the father live"

Offline BRAK

• new users
« Reply #123 on: Thursday 15 September 2005, 13:53:17 »
Am citit topicul ''De ce se intorc unii in Romania?'' ...interesant..
Eu as fi curioasa , de ce NU se intorc unii in Romania?

Peantru ca astia de la surprize surprize nu au bani sa ii aduca pe toti :D

Offline tedyfx

• new users
« Reply #124 on: Tuesday 03 January 2006, 13:33:09 »
Hallo doamna 'cat'
Fara jigniri, dar cum crezi ca dupa ce ai ales in tinerete banii si iubirea de bani...(ca sa nu zici nimanui ca ti-ai luat sotz irlandez pentru ca era student si ai vrut sa pui si tu umarul ca sa aveti o viatza fericita...) acum mai poti da ceva inapoi si sa fii inteleeasa de oamenii acestia de pe forum care isi doresc sa realizeze ceva cu mainile lor, nu cu ajutorul altuia sau cu mari compromisuri???!!!
Si fa bine si nu mai jigni pe nimeni si nu mai iti da cu parerea despre o viatza pe care tu nu ai putut s-o ai.... aceea de multumire si corectitudine sufleteasca...
Mai ai timp sa iti ceri scuze, ar fi demn si uman si nu tine de facultati !!!
Si pe acest forum nu au loc decat cei care vor sa construiasca ceva si sa ajute, nu este o afacere si nu ies bani de aici.
Cat mai ai timp, reflecteaza , ca poate iti vei gasi linistea cumva...ceea ce ti-o doresc!