Author Topic: viva cuba libre! viva la revolucion! viva el comandante!  (Read 9874 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Eric Lapointe

• Full Member
Rãspuns: viva cuba libre! viva la revolucion! viva el comandante!
« Reply #160 on: Sunday 01 June 2008, 19:07:23 »
trebuie sa redeschid topicul, pt a-i da posibilitatea si lui carley sa citeasca si, eventual, comenteze
ca se pare ca a fost ocupata lately si a pierdut tocmai asa un subiect cu cuba libre :)
L'éternité, c'est long, surtout vers la fin

Offline carley

• Sr. Member
« Reply #161 on: Sunday 01 June 2008, 19:59:54 »
gracias, senor enrique.  :)

in mare sunt de acord cu ce-au scris lilith si ru. man, nu e vorba de a face apologia unui regim care lasa prea putin loc libertatii individuale. in acelasi timp, zambetul cubanezilor cu care am vorbit si ne-am imprietenit nu era unul fake. daca judecam fericirea numai prin criteriile lumii in care traim noi, evident ca ajungem la concluzia ca acolo sunt numai oameni nefericiti, tristi, angoasati, ca n-au case ca aici, nici masini nu-stiu-cum, nici celulare, nici ordinatoare. astea nu existau nici in romania de dinainte de '89 si totusi fericirea nu ne era straina. un alt fel de fericire.

eu nu zic ca nu sunt securisti turnatori si ca oameni nu se simt supravegheati. dar uite ca giorgio ne-a porcait sistemul fara retineri. era prosper giorgio din businessul lui la negru cu rom si tigari, dar ar fi venit oricand in canada. dj-ului ne-a spus ca fidel e inima lui. juan carlos - care facea o cuba libre absolut atomica, echivalentul lor de coke era in pahar doar de coloratura - ne-a povestit de luptele lui prin angola, de faptul ca nu s-ar cara din cuba niciodata si de cat ii plac americanii, oameni ok dar condusi de niste nenorociti. in fine, tot felul de oameni, tot felul de pareri.

e pitoresca cuba. le lipsesc o gramada, material vorbind. noua ne lipsesc altele. nu mi-e clar intotdeauna cine pe cine ar trebui sa planga.

Offline avadanei

• Sr. Member
« Reply #162 on: Sunday 01 June 2008, 20:01:47 »

superbe poze,

de unde vine nevoia de-a cauta in gunoaie ?

Offline Eric Lapointe

• Full Member
« Reply #163 on: Sunday 01 June 2008, 20:04:07 »
nu a cautat nimeni in gunoaie
am mai precizat ca nu-s poze ''cautate''
asa e peste tot acolo
in cuba tre sa ''cauti'' locurile cit de cit normale
de obicei in alea te duc excursiile organizate
sa-ti arate ''realizarile socialsmului''

Offline Eric Lapointe

• Full Member
« Reply #164 on: Sunday 01 June 2008, 20:08:39 »
gracias, senor enrique.  :)

in mare sunt de acord cu ce-au scris lilith si ru. man, nu e vorba de a face apologia unui regim care lasa prea putin loc libertatii individuale. in acelasi timp, zambetul cubanezilor cu care am vorbit si ne-am imprietenit nu era unul fake. daca judecam fericirea numai prin criteriile lumii in care traim noi, evident ca ajungem la concluzia ca acolo sunt numai oameni nefericiti, tristi, angoasati, ca n-au case ca aici, nici masini nu-stiu-cum, nici celulare, nici ordinatoare. astea nu existau nici in romania de dinainte de '89 si totusi fericirea nu ne era straina. un alt fel de fericire.

eu nu zic ca nu sunt securisti turnatori si ca oameni nu se simt supravegheati. dar uite ca giorgio ne-a porcait sistemul fara retineri. era prosper giorgio din businessul lui la negru cu rom si tigari, dar ar fi venit oricand in canada. dj-ului ne-a spus ca fidel e inima lui. juan carlos - care facea o cuba libre absolut atomica, echivalentul lor de coke era in pahar doar de coloratura - ne-a povestit de luptele lui prin angola, de faptul ca nu s-ar cara din cuba niciodata si de cat ii plac americanii, oameni ok dar condusi de niste nenorociti. in fine, tot felul de oameni, tot felul de pareri.

e pitoresca cuba. le lipsesc o gramada, material vorbind. noua ne lipsesc altele. nu mi-e clar intotdeauna cine pe cine ar trebui sa planga.

multumesc, carley, pt punctul tau de vedere
o sa inchid acum la loc topicul
ca-s satul de astia cu deliruri religioase
care nu-si iau pastilele. sau le incurca