Author Topic: California, noiembrie 2009  (Read 1414 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline minouette

• Full Member
  • nu claxona, pedalez cat pot de repede
California, noiembrie 2009
« on: Friday 28 August 2009, 13:21:47 »
Ne-am facut rezervari!  :)
Planul arata cam asa: Santa Monica, Las Vegas (hotel Paris), San Francisco. Am inchiriat si masina si, evident, vom fi de capul nostru, nu in grup organizat.
Orice idee, sugestie, sfat, va fi binevenit.
Cu multumiri anticipate,

Offline bambi

• Full Member
Re: California, noiembrie 2009
« Reply #1 on: Saturday 29 August 2009, 13:45:10 »
 Santa Monica: venice beach, nu foarte departe e si getty museum....ah si succes la condus !
Deep doubts, deep wisdom; small doubts, little wisdom.

Offline cinderella_QC

• Hero Member
  • I cares about ur problemz. Really.
« Reply #2 on: Saturday 29 August 2009, 18:36:03 »
Daca ajungi in LA sa nu pierzi ocazia sa vizitezi San Diego. Ca si oras este de o suta de ori mai frumos, modern, curat decat LA plus ca e asezat in Harbour, o frumusete. Are plaje superbe si celebre: Coronado beach. Este doar la 1.30- 2h de condus de LA.
Demotivation - Sometimes the best solution to morale problems is just to fire all of the unhappy people.

Offline minouette

• Full Member
« Reply #3 on: Saturday 29 August 2009, 18:42:04 »
Santa Monica: venice beach, nu foarte departe e si getty museum....ah si succes la condus !

Multumesc de informatie.
Cat despre condus: inteleg ca sunt vreo 8-9 ore intre LA si Las Vegas; la fel si intre Las Vegas si San Francisco. Cum suntem 2 soferi, planul e sa nu ne oprim pe drum (in sensul de a nu petrece noptile decat in cele 3 orase). Vezi vreo problema in planul asta?
Si inca o intrebare: am inchiriat masina (Dodge Caliber - n-am vazut una in viata mea, decat acum intr-o poza), dar nu stiu daca are satnav. Deci, intrebare: merita sa venim cu satnav-ul nostru (dupa ce, in prealabil, dam bani pentru harti de NA)?

Offline minouette

• Full Member
« Reply #4 on: Saturday 29 August 2009, 18:45:08 »
Daca ajungi in LA sa nu pierzi ocazia sa vizitezi San Diego. Ca si oras este de o suta de ori mai frumos, modern, curat decat LA plus ca e asezat in Harbour, o frumusete. Are plaje superbe si celebre: Coronado beach. Este doar la 1.30- 2h de condus de LA.

Spre sud, am vazut pe harta. Cred ca vom incerca sa mergem, ca ne place oceanul si vad ca 405 intre Santa Monica si San Diego e dealungul coastei.

Offline cinderella_QC

• Hero Member
  • I cares about ur problemz. Really.
« Reply #5 on: Saturday 29 August 2009, 19:56:22 »
Deci, intrebare: merita sa venim cu satnav-ul nostru (dupa ce, in prealabil, dam bani pentru harti de NA)?

Da, merita. Nu cred ca are dodge caliber GPS. Eventual ti-l inchiriaza cei de la agentia care iti da si masina.
Demotivation - Sometimes the best solution to morale problems is just to fire all of the unhappy people.

Offline bambi

• Full Member
« Reply #6 on: Saturday 29 August 2009, 19:59:55 »
Multumesc de informatie.
Cat despre condus: inteleg ca sunt vreo 8-9 ore intre LA si Las Vegas; la fel si intre Las Vegas si San Francisco. Cum suntem 2 soferi, planul e sa nu ne oprim pe drum (in sensul de a nu petrece noptile decat in cele 3 orase). Vezi vreo problema in planul asta?
Si inca o intrebare: am inchiriat masina (Dodge Caliber - n-am vazut una in viata mea, decat acum intr-o poza), dar nu stiu daca are satnav. Deci, intrebare: merita sa venim cu satnav-ul nostru (dupa ce, in prealabil, dam bani pentru harti de NA)?

minou,

parerea mea e sa va luati gps-ul vostru with the latest and the greatest in materie de harti ba si harti in mina; nu cred ca dodge-ul ala vine cu gps; verificati ca va merge aerul conditionat; la fata locului verificati daca va place masina, cred ca e compact car...poate vreti una mai mare....in fine aer conditionat sa aiba !!!!!

traficul in LA este infernal da' poate reusiti sa evitati orele de virf cind traficul este slow si bara la bara...in rest o aveti room sa respirati da' nu inseamna ca o sa fiti singuri pe autostrada...adica tot ochii pe trafic o sa tineti tot timpul ( take everything with a grain of salt...mie nu-mi place sa conduc si mai ales in trafic iar in LA autostrazile au cite 5-6 benzi....sunt imense )

nu departe de santa monica e si long beach si catalina island, LA county museum, o tura prin beverly hills....timp si rabdare sa aveti
Deep doubts, deep wisdom; small doubts, little wisdom.

Offline minouette

• Full Member
« Reply #7 on: Sunday 30 August 2009, 08:19:23 »
Va multumesc foarte mult pentru raspunsuri!
Timp vom avea, rabdare are englezu'  :) , asa ca sper ca va fi ok  :)

Offline calinoiu

• Full Member
« Reply #8 on: Friday 11 September 2009, 09:17:11 »
o panorama faina asupra LA aveti din Griffith Obsevatory. In plus e si o atractie gratuita. Noi am incercat sa 'vanam' Hollywood sign... sa ajungem cat mai aproape de el. Si pana la urma am reusit... ajutati putin si de niste site-uri de pe internet
Puteti da o tura prin Hollywood, vizita celebrul Kodak Theatre sau vedeti Beverly Hills, cu Rodeo Drive si casele de milioane de $. Poate vedeti si o celebritate, nu se stie niciodata :)
Pacific Coast Hwy e f. placut cand nu e trafic...Plajele din Malibu, Santa Barbara... sunt si outlet-uri prin zona daca sunteti in shopping mood.

Si da, traficul din LA este infernal. O sa fiti o buna parte din timp prinsi in trafic. O sa va cam dreneze din energie, dar asta este. Have fun!
« Last Edit: Friday 11 September 2009, 09:21:02 by calinoiu »
I like work: it fascinates me. I can sit and look at it for hours
Jerome K. Jerome

Offline minouette

• Full Member
« Reply #9 on: Sunday 20 September 2009, 09:48:11 »
o panorama faina asupra LA aveti din Griffith Obsevatory. In plus e si o atractie gratuita. Noi am incercat sa 'vanam' Hollywood sign... sa ajungem cat mai aproape de el. Si pana la urma am reusit... ajutati putin si de niste site-uri de pe internet
Puteti da o tura prin Hollywood, vizita celebrul Kodak Theatre sau vedeti Beverly Hills, cu Rodeo Drive si casele de milioane de $. Poate vedeti si o celebritate, nu se stie niciodata :)
Pacific Coast Hwy e f. placut cand nu e trafic...Plajele din Malibu, Santa Barbara... sunt si outlet-uri prin zona daca sunteti in shopping mood.

Si da, traficul din LA este infernal. O sa fiti o buna parte din timp prinsi in trafic. O sa va cam dreneze din energie, dar asta este. Have fun!

multumesc!
can't wait to see george clooney!   :)