Author Topic: Sentimentul romanesc al isteriei - Mircea Cartarescu  (Read 4688 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

dada

• Guest
Re: Sentimentul romanesc al isteriei - Mircea Cartarescu
« Reply #100 on: Thursday 09 June 2005, 17:39:53 »
agno stii ceva, daca esti sau nu k, cum sa-ti spun, nu cade soarele de pe cer.
ok, elimina cuvintele gen krimhilda si domnu doctor, insa restul ti se aplica.
'' bre romane,esti murdar,du-te bre si te spala si valea de langa cortul meu ca mirosi urat , nu te uiti asa la mine?eu traiesc in canada si ti-o dau constant peste bot de acolo..."

ia zi agno, ce faci tu cand ajungi pe otopeni?duci batistuta discret la nas?scuipi in san cand vezi hoarda de taximetristi?
btw,s-a schimbat treaba cu taximetristii de la otopeni, ai ramas in urma....

Offline Julia

• Full Member
« Reply #101 on: Thursday 09 June 2005, 17:44:44 »
... ce daca i-am luat apararea uneia pe care-o spurca Rogayu' din toate pozitiile ? Acuma eu is misionaru' ? heheh

Agno

A-haa (Familiprix), so this was the actual issue?!  ;D
Guzide

Offline Agno

• Hero Member
« Reply #102 on: Thursday 09 June 2005, 18:10:12 »

E singura explicatie logica a unui atac all-out de genu' asta. Asta sau o isterie mentionata si in titlul topicului. E drept, in alt context. Pacat, la primele postari tanti imi parea o persoana relativ echilibrata. Eu ma opresc aici, evident discutia n-are nici o finalitate, e de genu' care are mai mult aer in bojoci ... Deci postati care ce drepturi la replica mai vreti sa pot inchide topicul deseara si sa-l trimit la recycle bin. Desi Cartarescu merita mai mult IMO.

Dar cum vox populi, vox vulgus, ca asa se vorbeste aici, savant, la gunoi ce e de gunoi. La buna vedere,

Agno

Offline Acidutzu

• Full Member
« Reply #103 on: Thursday 09 June 2005, 22:20:26 »
Eu cred ca si una si celalalt, adicatelea CafeDelMar cat si Rian, sufera de sindromul PDA, fapt pentru care, din dorinta de a spune ceva, si unul si celalalt o dau in gropi de n-o mai scot nici 10 destepti. De ce spun asta? Pentru ca numai niste oameni carora le lipseste ceva, sau au prea mult din altceva, pot sa faca o vendeta din ceea ce scrie unul si altul pe acest forum.

Bre frumosilor ... de ce nu va intalniti voi doi pe inserat de miazazi, sa va povestiti, unul cum e cu mandria de a fi romanass si alta cum e cu clonatul si cu "uite-l mama cat de mare si rau". Poate dupa o seara fructuoasa pana dimineatza, va mai potoliti si voi un pic micile mari sentimente de angoasa si lipsa acutizata si redeveniti ceea ce erati inainte. Adica, inexistenti, sau mai bine zis, cumintei in coltul vostru. Unul cu cenaclul Flacara, fara Paunescu, alta cu amorul cu nabadai, fara partener! Stabil, bineinteles.

P.S. Si apropo Rian, H2SO4 este singurul acid pe care-l cunosti? Nici nu ma mira. Sau poate ...DA!

P.P.S. - cele scrise mai sus sunt un exemplu clar de isterie. Daca intelegeti altceva, inseamna ca aia e!
« Last Edit: Thursday 09 June 2005, 22:32:30 by Acidutzu »
Sa stii sa pui intrebari, este o arta. Sa stii sa faci fata raspunsurilor primite, te defineste!

Offline old

• Sr. Member
  • It's a miracle that curiosity survives education
« Reply #104 on: Thursday 09 June 2005, 22:42:30 »
E singura explicatie logica a unui atac all-out de genu' asta. Asta sau o isterie mentionata si in titlul topicului. E drept, in alt context. Pacat, la primele postari tanti imi parea o persoana relativ echilibrata. Eu ma opresc aici, evident discutia n-are nici o finalitate, e de genu' care are mai mult aer in bojoci ... Deci postati care ce drepturi la replica mai vreti sa pot inchide topicul deseara si sa-l trimit la recycle bin. Desi Cartarescu merita mai mult IMO.
Dar cum vox populi, vox vulgus, ca asa se vorbeste aici, savant, la gunoi ce e de gunoi. La buna vedere,
Agno

Trage cortina tinere... Daca ar stii ce bunatate de exemplu intens/elocvent de isterie romaneasca se gaseste in acest topic....Cartarescu si-ar scoate legitimatie de emigrant in 3 miscari 8)
« Last Edit: Thursday 09 June 2005, 22:45:26 by old »
When forty million people believe in a dumb idea, it's still a dumb idea

Offline Abigail

• new users
« Reply #105 on: Thursday 09 June 2005, 22:49:58 »
citesc si imi curg balele de placere ca fain scriu astia doi agno si cu fata aia cu nume spaniol, eu zic ca au ei ceva in comun si acum isi tau tarcoale si se adulmeca dar pe urma se impaca cine se tachineaza se iubeste....sa ma chemati la logodna
frumos scris Cartarescu asta suntem un popor de mitocani dar asta numai de cand au disparut intelectualii fugariti de mitocanii cu bate din piata universitatii
au plecat care prin cele 4 zari dupa ce cucuveaua i-a incurajat pe taranoii aia de mineri sa le scoata mucii din cap la intelectuali ca astia se prinsesera ca daca ramane bunica se goleste tara...si uita-ne dupa 15 ani ca in tara au ramas mitocanii si tara e asa cum e
tara blestemata, bunicuta blestemata