Author Topic: La multi ani  (Read 305 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rian

• Jr. Member
  • **
La multi ani
« on: Friday 23 December 2005, 09:47:04 »
Tuturor poetelor, poetilor, artistilor si participantilor la acest Cenaclu as vrea sa le transmit felicitari si gindurile mele bune pentru  bogatia si frumusetea spirituala ale acestui spatiu virtual, <Cenaclul>,  care nu ar putea sa existe  si nici nu ar avea sens sa existe fara ei si dincolo de ei.
Se regasec aici lucruri  speciale si  care cred ca vor avea sansa sa se propage ca un ecou in destinul fiecaruia, in acel spatiu exceptional intre adevar si poezie.
 Va doresc Craciunul si Anul Nou cu bucurie si dragoste !

Offline Zaree

• new users
Re: La multi ani
« Reply #1 on: Friday 23 December 2005, 10:00:41 »

Sarbatori fericite!

Anul ce vine sa va fie bogat, sa va realizati proiectele sa fiti sanatosi si fericiti!

Offline nasti

• Hero Member
« Reply #2 on: Friday 23 December 2005, 10:43:34 »
Toate bune si pentru tine, Rian.  Frumoase ginduri, ma alatur si eu acestor urari, toate bune tuturor!  :)

Offline ade777

• Hero Member
    • [move][b][glow=#C8BBBE,2,300][color=blue]Hai [/color][color=yellow]Rom[/color][color=red]ania![/color][/glow][/b][/move]
« Reply #3 on: Friday 23 December 2005, 13:10:00 »
Sanatate sa ne dea Dumnezeu la toti in Noul An si cu putina sansa le facem pe toate...
Speranta nu moare NICIODATA. Sau, daca va trebui vreodata sa moara,atunci cu siguranta va muri dupa moartea mea...SUNT CONDAMNAT SA INVING