Author Topic: Borat  (Read 8732 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Nico_Montreal

• Hero Member
Re: Borat
« Reply #160 on: Wednesday 15 November 2006, 15:41:11 »
da, am auzit ca este aia din "Wedding Crashers"

Offline newt

• Full Member
« Reply #161 on: Wednesday 15 November 2006, 15:45:31 »
da, am auzit ca este aia din "Wedding Crashers"
ROFL

later edit: I gave a thought and I admit: "aduce putin" cu Rachel McAdams..dar ..parca..nah.. :-\
« Last Edit: Wednesday 15 November 2006, 15:50:45 by newt »
care este

Offline Mărioara

• Hero Member
« Reply #162 on: Wednesday 15 November 2006, 17:47:54 »
Nico, iti spun, dar suntem doar in meci amical acum, n'est-ce pas? (si te rog sa nu mai ataci pe Tornado)
Nu de alta, dar o sa ma stie tot forumul ca si eu ti-am trimis 1 pm.

In mod normal ar fi fost sa zic nombrilic, dar am vrut sa accentuez caraghios si de-aia am zis nombrilistic. It means cineva egocentric (de la nombril= buric, fr), care vede lumea din punctul lui de vedere si numai al lui, restul pur si simplu nu exista, pentru ca el nu le vede.

Tot amical, sa ne radem: ma tot gandeam ce are Nico de face atacuri de panica la orice stire care ar asocia Ro cu tiganii? mi-a picat fisa, in sfarsit, are dreptate James ca ma prind greu.

Cordialement,

Blanche Neige
Bucurati-va!

Offline mielu

• Full Member
« Reply #163 on: Wednesday 15 November 2006, 17:59:23 »
stiti ce ar fi tare nasol acum? sa inceapa aia din Kazakhstan sa se apere atragind atentia ca, de fapt, scenele sint din Romania...

Nu mai trebuie sa faca gargara cei din Kazakstan...o fac chiar ai nostrii. Vor bani dupa ce au ajuns vedete la Hollywood...

http://www.canoe.com/divertissement/cinema/nouvelles/2006/11/15/2365264-ap.html

Offline mariusiancu

• Full Member
  • ... driven by God
« Reply #164 on: Wednesday 15 November 2006, 18:02:00 »
oooof of....fiecare om are frustrarile lui.
De ce te legi de ale altora facand filosofia chibritului cand ale tale-s cat casa nu pot intelege.

Cand dadeam exemplele satelor romanesti nu vorbeam din auzite. Vorbeam de locuri in care mi-au crescut parintii, locuri in care mi-am petrecut multe veri tragand coasa si ajutandu-mi bunicii sa-si adune fanul pentru iarna. Am iubit si iubesc inca locurile alea cu toate bunele si relele lor. N-am inteles de ce se scandalizeaza asa lumea ca cineva a avut curajul sa le arate in forma in care exista intr-adevar si nu cosmetizate intr-un reportaj.
Felul in care Cohen s-a folosit de satul ala nu-mi convine deloc, pentru ca nu-i frumos sa faci misto de oameni neajutorati. Insa realitatea prezentata ramane, si n-a trebuit sa se chinuie mult sa o gaseasca.

Tornado, in jurul timisoarei viata e alta. Zona aia a fost si e una f instarita si nu e un etalon. Daca ti-ai fi miscat fundul prin Apuseni sau Calimani, locuri pe care le-am facut la pas ani de zile cu rucsacul in spate, poate ai vi vazut si altceva. Poate ai fi vazut sate in Calimani care in 1997 inca n-aveau curent. E drept, doar 60 "fumuri" in sat. Dar exista. In '98 in apuseni erau sate in care posta venea odata pe luna, cand venea si doctorul, iar pentru a ajunge "la oras" trebuia sa mergi 3-4 ore cu caruta peste 2 dealuri si de-acolo sa iei un autobus. Telefonul era in acelasi loc cu autobusul. Asta era in anii in care eu aveam deja 2 tv-uri in casa, unul in camera de camin si tocmai imi luasem primul mobil.
Am trait 4 ani in Timisoara si m-am prins cu ce se "mananca" zona aia... Dar am vazut si alte locuri in romania ce mi-au lasat goluri in inima.

Ale mele sunt cat o banca si un job. Ale tale sunt cat o tara. Nu tu ziceai ca nu sti la ce iti trebuie cetatenia romana si ca renunti la ea? Si atunci ce mama dracului iubesti? Iubesti locurile dar te caci pe identitatea pe care ti-o dau. ASTA se cheama frustrare amice!
Din punctul asta de vedere il apreciez pe zburlici. El e consecvent. Romania ii face greata. Foarte bine si bafta aici.
Disclaimer: Long live Canada!, in Romania nu curge lapte si miere, Loganul e o rabla.

Offline mariusiancu

• Full Member
  • ... driven by God
« Reply #165 on: Wednesday 15 November 2006, 18:03:05 »
carley si tu suferi de complexul omului nebagat in seama? ti-ai pierdut popularitatea in forum si ai zis ca daca te iei putin de "inamicii" saracilor, o sa iti creasca iar popularitatea.

de fapt observ acelasi trend si la d-alde uqam, mordicus, mariusiancu.
Esti un prost observator.
Disclaimer: Long live Canada!, in Romania nu curge lapte si miere, Loganul e o rabla.

Offline georgica81

• Hero Member
« Reply #166 on: Wednesday 15 November 2006, 18:07:18 »
ca georgica este realizat si este razboinicul crassuscian

/ignore (l)user
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed. = GLOBAL WARMING, SWINE FLU, GOD

Offline Nico_Montreal

• Hero Member
« Reply #167 on: Wednesday 15 November 2006, 18:24:44 »
ROFL

later edit: I gave a thought and I admit: "aduce putin" cu Rachel McAdams..dar ..parca..nah.. :-\

am inteles eu gresit la ce te referai, iar tu habar nu ai despre ce vorbesc eu... Sacha Baron Cohen este logodit cu Isla Fisher (cea care a jucat in "Wedding Crashers"; nu Rachel McAdams, ci cealalta sora - cea care pretindea ca era "virgina").
am crezut ca are vreun rol episodic in "Borat"
« Last Edit: Wednesday 15 November 2006, 18:36:26 by Nico_Montreal »

Offline mordicus

• Sr. Member
« Reply #168 on: Wednesday 15 November 2006, 18:30:23 »
/ignore (l)user

dificultati cu tastatura razboinicule?
All I know's I'm getting straight A's, and that ain't not bad.

Offline Nico_Montreal

• Hero Member
« Reply #169 on: Wednesday 15 November 2006, 18:33:22 »
Nico, iti spun, dar suntem doar in meci amical acum, n'est-ce pas? (si te rog sa nu mai ataci pe Tornado)
Nu de alta, dar o sa ma stie tot forumul ca si eu ti-am trimis 1 pm.

In mod normal ar fi fost sa zic nombrilic, dar am vrut sa accentuez caraghios si de-aia am zis nombrilistic. It means cineva egocentric (de la nombril= buric, fr), care vede lumea din punctul lui de vedere si numai al lui, restul pur si simplu nu exista, pentru ca el nu le vede.

Tot amical, sa ne radem: ma tot gandeam ce are Nico de face atacuri de panica la orice stire care ar asocia Ro cu tiganii? mi-a picat fisa, in sfarsit, are dreptate James ca ma prind greu.

Cordialement,

Blanche Neige

unde ai vazut tu ca as face vreun atac de panica? pina sa am eu vreun motiv sa ma panichez(pt. asta sau pt. orice altceva), mai este cale lunga.
mi-e jena de cum s-ar putea astia sa inteleaga ca arata satele romanesti, atitat tot.
si nici nu am de ce sa apreciez ceva de genul asta numai ca sa nu cumva sa ai tu impresia ca incerc sa par "buricul pamintului".

Offline tornado

• Hero Member
    • "Sunt inofensiv da' gandu' meu e criminal"
« Reply #170 on: Wednesday 15 November 2006, 18:42:02 »
ca sa fim bine intelesi: habar n-am de unde eu si cu Georgica am ajuns in aceeasi "barca". pe mine nu ma deranjeaza deloc ca Tornado locuieste in CDN (dealtfel, eu locuiesc in CSL, deci nu este mare diferenta).
nu ma deranjeaza nici ca viseaza sa ajunga janitor si nici nu imi provoaca risul pt. ca fiecare trebuie sa faca un ban in functie de pricepere.

dar, imi este imposibil sa nu fac misto de el cind il vad cum incearca sa ne convinga ce "cariera" grozava este cea de de janitor (asta nu as avea tupeul sa-i spun nici macar lui mama, ca ar ride de mine).
adica, daca atita poti sa faci, macar taci naibii si nu incerci sa convingi lumea ca esti in Donald Trump in devenire - ASTA este ceea ce imi provoaca reactii de a-l lua peste picior.
ca sa nu mai vorbesc de aiureli de genul postarii in care ma invata cum trebuie sa ma port la un interviu daca ma intreaba cineva despre Romania  ;D ;D ;D ;D ;D

pai, cum naiba sa nu faci misto de el in conditiile astea?
ii mai si spun ca se face singur de ris si nici macar atunci nu-i "pica fisa"...

daca nu postezi si pe celelalte sectiuni ca vreau sa ma fac janitor nu ai ambitie.
 uite cum s-a ajuns aici si ai postarile drept marturie: cineva lua in deradere anumite joburi si eu dintr-un spirit de solidaritate prost inteles am zis ca vreau sa ma fac janitor ca ....nu e greu de dus gunoiul, si deschis usa sa iei cecurile .  Samanta de scandal din tine a prins si extras din context.
  dar dupa ce am stat si analizat si am cunoscut janitori am ajuns la concluzia ca e bine sa fi si janitor pe langa jobul tau DAR nu in orice conditii : la firma serioasa, bloc de lux unde o chirie ajunge la 1400 -1500 pe luna . ai apt. free , salar la vreo 2000 , parcare free si jobul tau.si sa nu-mi mai zica mordicus ca bani aia ii faci si din suplimentare unde esti pus in toate pozitiile la impozitul anual (mai ales la suplimentare).
 o gluma  proasta a fost si cand am zis ca-mi place in Codineshti.  mi-a placut intr-un singur loc unde am stat inainte si unde lumea provenea din satul meu..ne intelegeam altfel.exista comunicare.   si strada arata altfel,alt confort aveam . liniste. dar nici sa dau 900 in alte zone si sa stau la dracu'n praznic .

no solo son palabras que se dicen al azar,
por un momento y sin pensar.
Son esas otras cosas que se sienten sin

Offline tornado

• Hero Member
    • "Sunt inofensiv da' gandu' meu e criminal"
« Reply #171 on: Wednesday 15 November 2006, 18:44:01 »

faceti un rezumat ca nu am nervi sa citesc tot si pe intelesul meu de tzaranoi....
no solo son palabras que se dicen al azar,
por un momento y sin pensar.
Son esas otras cosas que se sienten sin

Offline chum

• Sr. Member
  • Mordechai Vanunu
« Reply #172 on: Wednesday 15 November 2006, 18:45:07 »
christianT, am si eu o rugaminte la tine. inchide frate topicul asta care nu mai are legatura cu topicul. sau modifica-i titlul: Borat: Cultural Learnings of Canada for Make Benefit Glorious Nation of Romania. parca asa ar avea mai multa legatura cu postarile.
"Are you trying to discipline me? You cannot take my freedom of expression away ... You won't get from me in three months what you didn't get in 18 years."
Mordechai Vanunu

Offline Nico_Montreal

• Hero Member
« Reply #173 on: Wednesday 15 November 2006, 18:45:27 »
.
« Last Edit: Wednesday 15 November 2006, 18:47:33 by Nico_Montreal »

Offline christianT

• Full Member
« Reply #174 on: Wednesday 15 November 2006, 18:52:40 »
Topic inchis. Pur si simplu nu mai are rost.
The uncertainty of knowledge:

http://www.youtube.com/watch?v=YltEym9H0x4