Author Topic: :-)  (Read 900 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kikoo

• Full Member
Re: :-)
« Reply #20 on: Tuesday 25 May 2010, 21:37:04 »
da, pe burtica  :laugh:
Nu recunosc alt semn al superiorităţii decât bunătatea.(BEETHOVEN )

Offline Lilith

• Hero Member
  • Banata xxx
« Reply #21 on: Wednesday 02 June 2010, 13:49:50 »
Putin si Medvedev stau de vorba.
- Trebuie sa desfiintam fusurile astea orare, creeaza numai probleme, spune Putin.

- De ce? - intreaba Medvedev.

- Sun la Beijing sa-i felicit, si-mi spun ca e maine , sun la Varsovia sa exprim condoleante si-mi spun ca avionul inca n-a decolat...

Offline Buchin

• Sr. Member
« Reply #22 on: Thursday 03 June 2010, 07:16:48 »
 :grin:  e bun bancul asta
kudos Lil
Banatzanu’  und’ sa dushe ca shi soarili stralushe

Offline Agno

• Hero Member
« Reply #23 on: Saturday 05 June 2010, 09:23:04 »
Cativa politicieni, cam cu chef, fac un turneu electoral prin sate. Pe un drum de tara, masina se izbeste de un copac si accidentu-i gata. Aflat in trecere, un taran cu frica lui Dumnezeu ii aduna, ii ingroapa pe loc si isi vede mai departe de treaba.
Dupa un timp, se observa lipsa politicienilor. Ancheta, reconstituire, interogatorii etc.
Anchetatorul il intreaba pe taran:
- Cand ai sosit la locul accidentului mai era vreunul in viata?
- Unii dintre ei ziceau ca sunt, dar poti sa-i crezi pe astia?!

Offline Agno

• Hero Member
« Reply #24 on: Saturday 05 June 2010, 09:42:51 »
Andrei Marga se duce in magazinul Victoria sa isi cumpere cravate si camasi.
Dupa ce isi cumpara cravate, vrea sa ii dea 50.000 spaga vanzatorului, insa acesta refuza:
- Nu pot sa primesc, d-le ministru, pentru ca am fost si eu profesor universitar si stiu ce salarii mici sunt in invatamant.
Nervos, Marga se duce la raionul de camasi. Isi cumpara cateva camasi si  vrea sa ii dea spaga 50.000 vanzatorului, care il refuza:
- Nu pot sa primesc, d-le ministru, ca am fost si eu profesor universitar si stiu ce salarii mici sunt in invatamant, ii spune vanzatorul.
Super-nervos, Marga iese din magazin si vede un cersetor in fata magazinului. Se gandeste putin si vrea sa ii dea 100.000 de  lei cersetorului.
La care acesta ii spune:
- Nu pot sa primesc, d-le ministru...
Deja cu nervii la pamant, Marga il intrerupe:
- Sa nu spui ca si tu ai fost profesor universitar.
- Nu, ii raspunde acesta, eu chiar sunt profesor universitar, dar am o fereastra acum.

Offline janine

• Sr. Member
« Reply #25 on: Tuesday 08 June 2010, 11:01:23 »
Toti oamenii de stiinta jucau pititea ("de-a v'ati-ascunselea", pentru cei ce nu inteleg terminologii tehnice ... complicate )  in Rai. Se pune Einstein si incepe sa numere. Toti se ascund pe unde gasesc, numai Newton ia o creta, traseaza un patrat cu latura de 1 m si se aseaza in mijlocul lui.
Dupa ce termina de numarat, Eistein se intoarce si, binenteles il vede pe Newton: Eistein: - Te-am vazut. Tu esti Newton. Newton: - Imi pare rau, dar nu sunt eu. Eistein: - Cum adica nu esti tu? Te cunosc f bine. Esti Newton. Newton: - Ia priveste mai atent. Ce vezi? Eistein: - Tu in mijlocul unui patrat cu latura de 1 m. Newton: - Pai si ce inseamna Newton pe metru patrat? Eistein: - Pascal. Newton: - Pai vezi, el e!

Offline riri

• Hero Member
« Reply #26 on: Friday 06 August 2010, 03:37:46 »
I loved you when you opened
Like a lily to the heat.
(L.C.)