Si inca o cestiune d-soara shugarita si cu asta am zis ce era de zis pe ast topic-ocazie cu care i-l si returnez domnului Florescu (care daca savarseste putin paricidu' ritual terminand-o cu Dali si Magritte are sanse de a deveni ceva -[dincolo de premii]):
Vreau sa va fac manifesta, cu rol socio-educativ, una dintre diferentele dintre noi doi (la capitolu' fair-play) emergenta din schimbu asta de mesaje (care poate in lipsa de "stiu io pe unu care te face din scheme mancati-as" putea sa se incheie mai ludic-asa cum incepuse de altfel )
Cand am scris primul mesaj si am dat nitel cu batu-n balta am facut urmatoarele:
a) m-am aratat singur cu degetu' ;
b) am invitat si pe altii s-o faca;
c)le-am dat dreptate cand au facut-o intemeiat;
d)si mai presus de toate am lasat mesajul acolo pentru ca posteritatea astui forum sa aiba mostra cu "locurile unde a gresit adrianac"
Cand ati pulverizat dvs-balta si asta intr-o evolutie mult mai rapida si mai dramatica decat mine
1)AMENINTINDU-MA ca nu stiu cine imi face chip cioplit in dreptunghi si alte anomalii -porecla a-ti uitat sa ma amenintati ca mi se pune(daca nu stiati va spun io ca amenintarea e moartea termica a oricarui dialog-cel putin cu mine)
2)Punandu-l pa baietu ala intr-o ipostaza tare indezirabila
Si ce-ai facut tu???
Ai sters mesaju.
Cauza?
edit ca incep sa iasa scantei
Pai nu stiu daca ai observat, da scanteile iesise-ra deja, iar daca te asteptai la mai mult, adica la diluvii de secretii si fluide, ei bine, asta nu fac (ptr ca abia atunci m-i s-ar intampla ceva grav pe forum- mi-as pierde putin respectu fata de propria-mi persoana)
Io cred mai degraba, cu tot respectu ca sunteti o lady, ca n-ai fi rezistat sa vada si altii ce cestii infantile produse-si .
In final: meditati la citatu'
" Eroarea e fundamentala in cunoastere"(k Popper)