Author Topic: www.madeinromania.ca  (Read 2260 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Amelie_

  • new users
  • Posts: 7
www.madeinromania.ca
« on: Thursday 27 September 2007, 09:30:10 »
Va invitam sa pasiti pragul magazinului nostru virtual cu marfuri 100% romanesti.

Daca va este dor sa cititi in romaneste o carte buna sau va ganditi ca ar fi timpul ca micuta sau micutul dumneavoastra sa auda si o poveste nemuritoare sau o fabula sau vreti doar sa puneti pe noptiera un volum de lux frumos legat semnat Nichita Stanescu ori  Mihai Eminescu  din care sa cititi cand vreti sa va bucurati sufletul trebuie doar sa alegeti din libraria noastra ceea ce va doriti.

Cosmeticele din game ca Gerovital, Aslavital sau Doina, care concureaza cu success firme de prim rang din lumea cosmeticelor, avand formule imbunatatite si noi infatisari va asteapta sa le descoperiti sau redescoperiti. Toate sunt la preturi foarte convenabile.

Avem totodata o galerie de frumoase icoane, atent selectate, pictate manual pe lemn, cu tempera peste foita de aur, in stil nou sau vechite. Inca din epoca bizantina icoanele au fost daruri pretioase, deoarece se spunea ca aduc noroc si sanatate in casele in care intra. Traditia continua si astazi atat datorita credintei, dar si pentru faptul ca icoanele realizate manual sunt adevarate opere de arta. Vizitati galleria noastra de icoane, cumparati si va veti convinge.

In curand vom avea in magazin si piese de artizanat autentice incluzand stergare populare, ii, braie tricolore.

Va asteptam la www.madeinromania.ca


Offline Amelie_

  • new users
  • Posts: 7
Noi titluri la www.madeinromania.ca
« Reply #1 on: Wednesday 14 November 2007, 23:38:14 »
Dintre noile titluri din libraria noastra va invitam sa rasfoiti:

Regina Maria a Romaniei – Capitole tarzii din viata mea
Memorii redescoperite

Cartea este o mostra din fascinanta personalitate, care a fost Regina Maria a Romaniei, o femeie frumoasa, puternica, carismatica, inteligenta si cu foarte multa sensibilitate.
Desi firul narativ se strecoara prin politica vremii, talentul scriitoricesc al reginei Maria face lectura cartii extrem de interesanta si nu are nimic scortos sau plicticos.

Aurora Liiceanu, Alice Nastase - Dincolo de bine, dincoace de rau. Despre iubire
Este o carte despre iubire, cum spune si titlul, dar nu numai, ci si despre femei si despre barbati si despre deosebirile ireconciliabile dintre acestia, despre frumusete, despre minciuna, despre oameni, despre viata pana la urma.
Consider ca este o alaturare fericita a textelor celor doua autoare: Alice Nastase scrie modern, cu pasiune, avand un stil franc, uneori cinic, dar cu o punere a sufletului pe tava, care te face sa-i ierti orice nu ti-o fi placut. Pe de alta parte stilul doamnei Aurora Liiceanu ne cucereste cu echilibrul, eleganta, cu explicatiile analitice, dar care nu pacatuiesc o clipa prin a deveni plicticoase.

Ion Cristoiu - Prin dormitoarele Casei Albe
Note de calatorie satirice din strainatate

Un volum din seria Lumea vazuta de un roman rupt in fund, care ne poarta prin locuri pe unde poate fiecare dintre noi ar vrea sa treaca: de la Parlamentul englez la Rio de Janeiro, de la Paris in Japonia, de la New York la Ecuator si cate multe altele. Cristoiu scrie ca intotdeauna spumos, cu umor si autoironie, convingandu-ne inca o data, daca mai era nevoie ca este un artist in arta povestitului. Dupa lectura placuta ramai cu impresia ca tocmai ai stat la un pahar de vorba cu prietenul ziarist plimbat prin toata lumea.


Octavian Paler - Scrisori imaginare
O carte de texte care ne rascolesc sau ne pun pe ganduri. Printre acestea se afla si poezia "Avem timp”, care circula pe net si care ne-a “lovit” atunci cand am descoperit-o.
Scrisorile sunt catre mari personalitati ale culturii, dintre care unele i-au dominat lecturile si obsesiile, precum Camus, Proust, Rilke, Flaubert ori Blaga.


Al.O. Teodoreanu - Hronicul mascariciului Valatuc
Pastorel Teodoreanu a avut un umor inconfundabil, marturie sta si cartea de fata. Iar cine nu l-a cunoscut pe Pastorel decat ca autor de faimoase si haioase retete culinare e invitat sa-l descopere ca un portretist de exceptie. Va puteti amuza sau induiosa citindu-l, dar cu tot parfumul de epoca veti fi de acord ca naravurile sunt transmise fara tagada catre contemporanii nostrii.
Editura isi incheie recomandarea cartii scriind: “Hronicul mascariciului Valatuc livreaza dovezi tuturor celor care sustin ca romanul e unic, acomodant si inimitabil.”