Author Topic: Moving & Relocation Services, Depozitare, Door to door delivery  (Read 865 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline transporturi

  • new users
  • Location: BUCURESTI
  • Posts: 5
  • Lume multa, oameni putini...
    • www.premiermoving.ro
Moving & Relocation Services, Depozitare, Door to door delivery
« on: Tuesday 20 April 2010, 07:20:13 »
PREMIER MOVING & STORAGEeste o companie specializata in mutari locale si internationale de efecte personale si relocari de toate tipurile, asigurand un maximum de profesionalism si eficienta.

Afilierea noastra la Hosehold Goods Association of America, International Moving Association, Canadian Moving Association, IPATA, International Women Organization si recomandarile clientilor care au folosit serviciile noastre va garanteaza standardul si profesionalismul nostru.

PREMIER MOVING & STORAGE va poate oferi mutari profesionale internationale si locale in sistem "door to door" .
Mutari Locale

O mutare cu sanse mari de reusita, consta in coordonare, comunicare, angajament profesionalism si corectitudine.
Pentru orice mutare locala in/din Bucuresti sau alte localitati,PREMIER MOVING & STORAGEva ofera solutia optima de care aveti nevoie pentru o mutare fara stres si fara  consumarea                     timpului Dumneavoastra .   

Consultantii nostri specilizati in acest domeniu vor estima volumul efectelor personale si mobilierului la domiciliul Dumneavoastra sau telefonic urmand sa stabileasca de comun acord programul cel mai potrivit pentru mutarea bunurilor.
Etapele mutarii:  stabilirea volumului care va fi mutat si a necesarului de materiale folosite pentru mutarea propriu-zisa; stabilirea unui program al mutarii care va avantajeaza; livrare cutii in avans, la cererea Dumneavoastra; evaluarea accesului la locatii; impachetarea/despachetarea bunurilor is  mobilierului conform programului.;  dezasamblare/asamblarea mobilierului (daca va fi necesar); incarcarea/descarcare in/din camioanele noastre; transportul catre noua locatie din Bucuresti/alta localitate; plasarea mobilierului in camere, conform indicatiilor Dumneavoastra; finalizarea mutarii si colectarea ambalajelor folosite in timpul mutarii; asiguram spatiu de depozitare mobilier/ bunuri/ documente/ echipamente(la cererea Beneficiarului); vanzare ambalaje / cutii (la cererea Beneficiarului); servicii profesionale de curatenie. 


Lucratorii nostri sunt specializati in tehnici de impachetare/ despachetare bunuri, dezasamblare / asamblare mobilier si manipulare echipament IT.

Fiecare mutare de mobilier / relocare sediu firma este unica si oricarei intrebari aparute in procesul derularii acesteia ii va raspunde cu profesionalism Project Managerul care va urmari finalizarea in bune conditii si in timp util a proiectului.
Puteti conta pe noi oricand!


Mutari internationale

Divizia noastra de mutari internationale este specializata in mutari “door to door”, complete cat si grupaje. Coordonarea intregii operatiuni cu ajutorul partenerilor nostri internationali, va garanteaza o mutare perfecta, inclusiv mutarea autoturismului, a animalelor de companie dragi Dumneavoastra, a barcii cu motor, etc.

Folosirea materialelor concepute pentru mutarile internationale de o calitate deosebita, face ca bunurile dumneavoastra sa fie protejate din momentul in care au fost impachetate de echipa noastra pana in momentul livrarii la noua Dumneavoastra resedinta.
Materialele folosite la mutare: cutii cu umerase speciale pentru transportul hainelor pe umers; folie de plastic cu bule pentru protejarea mobilierului pe durata transportului; role cu 5 straturi de carton pentru protejarea mobilierului;  hartie fara acid folosita la protejarea mobilierului impotriva zgirieturilor produse de cartonul normal neprelucrat; cutii de carton foarte rezistente, special ramforsate, de diferite dimensiuni pentru transportul echipamentelor electronice si electrocasnice; cutii speciale pentru transportul tablourilor cu/fara rama; cutii pentru saltele; cutii din lemn pentru obiecte de arta, fragile (pian, statuete, tablouri) concepute pentru fiecare obiect. Noi asiguram urmatoarele servicii de mutare:  Formalitati vama import/export; impachetare /despachetare mobilier si efecte personale; dezasamblare /asamblare mobilier; transport maritim, rutier, aerian ; repatriere / emigrare din Roamania  ; inmatriculari / radieri auto; servicii depozitare mobilier / efecte personale/ echipamente; decuplari / recuplari instalatii gaze / apa / electricitate. Partenerul nostru din tara de destinatie se va ocupa de formalitatile vamale de import, daca este cazul, livrarea, descarcarea si despachetarea in noua resedinta a tuturor bunurilor dumneavoastra. Totodata pentru a fi siguri ca mobilierul a ajuns in conditii excelente, coletele vor fi verificate conform inventarului intocmit la data incarcarii in camion/container.

Mutari animale

Daca va mutati in alta tara si doriti sa va luati si animalul de companie cu Dumneavoastra, va putem ajuta si in aceasta problema.

Noi asiguram:
obtinerea carnetului international de calatorie; ·         asistenta vamala;[/]  recomandari pentru calatoriile internationale;[/] sfaturi utile pentru dumneavoastra;[/] cusca specializata pentru transportul international;[/] transport international rutier/ aerian catre orice destinatie;[/] servicii la destinatie effectuate de catre partenerii nostri;[/] livrare la adresa dumneavoastra;[/] servicii de acomodare si asistenta veterinara. [/] Servicii depozitare

In cazul in care doriti depozitarea bunurilor dumneavoastra, sau noua resedinta nu este finalizata si aveti nevoie de un spatiu de depozitare va stam la dispozitie. Depozitul nostru este situat in Bucuresti, avand paza si monitorizare.
Tarifarea se va face:

·         pentru efecte personale se va tarifa pe metru cub/luna sau o parte din luna in functie de perioada dorita de dumneavoastra; pentru marfuri paletate se va tarifa pe mp sau palet/zi/sau parte din zi. Manipularea intrare/iesire depozit (atat a bunurilor cat si a paletilor) se va taxa o singura data. La cererea dumneavoastra se pot livra colete/paleti din volumul total al bunurilor/marfii depozitate contra cost. Bunurile dumneavoastra beneficiaza de asigurarea pe carePREMIER MOVING & STORAGEo ofera pentru acest tip de serviciu.Va asteptam cu detalii la 0745 100 101.

Cu stima,
Razvan CRETU

www.premiermoving.ro
Cu prietenie,
Razvan
zerosaptepatrucinci o suta o suta unu :)