Author Topic: 10 cadouri pe care trebuie sa le faci o data in viata!  (Read 1433 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline liviana

  • new users
  • Posts: 17
10 cadouri pe care trebuie sa le faci o data in viata!
« on: Wednesday 09 April 2008, 05:07:24 »
Sunt lucruri in viata pe care n-ai voie sa le ratezi! Sunt momente deosebite care te fac sa traiesti intr-o secunda mai mult decat intr-un an intreg si experiente incredibile, intalniri cu evenimente si oameni pe care le porti cu mandrie, ca pe cele mai scumpe podoabe. Daca le-ai fi pierdut, astazi ai fi fost diferit!
“10 cadouri…” este o selectie interesanta a celor mai speciale 10 experiente de cadou pe care trebuie sa le faci sa se intample, macar o data in viata! 

Cap.1 SAMPANIE MOET CHANDON
Moet Chandon Brut Imperial – The living Legend
Gratie unui savoire-faire de vizionar, in urma cu 200 de ani sampania a devenit simbol universal al luxului si splendorii! Moet Chandon este expresia absoluta a regalitatii si se distinge printr-o abordare speciala, fructata, o inima seducatoare si o amprenta finala de o eleganta neobisnuita, care seduce si incanta!
Momentele care merita sarbatorite cu un Moet sunt rarisime dar atunci cand apar sunt o confirmare a unicitatii evenimentului, a perfectiunii emotiei si legaturii inconfundabile cu cel pe care l-ai ales sa impartasesti astfel de minuni! 

Recomandarea noastra:
http://www.strada32.com/product--Royal%20Treat%20(Rasfat%20Regal)--1389.htmlRoyal treatCap.2 EXPERIENTA CROCANTA JULES DESTROOPER
Nu vrei sa pierzi imensa placere sau recunostinta dincolo de limite a norocosului pe care l-ai ales ca destinatar al unui cadou Jules Destrooper. Experienta surprinzatoare a unui gust belgian deopotriva crocant-delicat se regaseste intr-o expresie singulara in cei mai fini “butter crisps” marca Destrooper.

Recomandarea noastra:
http://www.strada32.com/index.php?page=search&action=products&query=Fine+biscuits%26wineFine
Biscuits&WineCap.3 AROME YANKEE CANDLE
O evadare tropicala in mijlocul zilei dintr-o capital aglomerata, adierea proaspata a diminetii la inceput de primavara, gustul pregnant al unui smoothie de mango si piersica…
Nu ne gandim la o vacanta. De fapt, e o idée mult mai simpla si implica din plin prospetimea, relaxarea si rasfatul dintr-o vacanta veritabila pe care le oferi atat de usor intr-un cadou Yankee Candle! E absolut necesar ca o data in viata sa eliberezi pe cineva drag din stresul cotidian cu un gest atat de simplu incat ar trebui sa devina rutina!

Recomandarea noastra:
http://www.strada32.com/index.php?page=search&action=products&query=SUn%26Sand&x=31&y=7Sun&Sand