Author Topic: 31.03.2013 - Sesiune de informare : FINANȚAREA ȘI CUMPĂRAREA PRIMEI CASE  (Read 6761 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Remus

  • Jr. Member
  • **
  • Location: Acasa
  • Posts: 775
    • Imobiliar.ca
Faceți o alegere ințeleaptă!
Romulus STROE, curtier ipotecar cu 7 ani experiență in domeniul finanțărilor și Răzvan DUPLEAC, curtier imobiliar cu 6 ani experiență pe piața din Quebec, vă invită în data de 31 martie 2013, între orele 11.15 – 13.30  la o sesiune gratuită de informare cu tema: FINANȚAREA ȘI CUMPĂRAREA PRIMEI CASE. Vom parcurge împreună, pe durata a două scurte sesiuni de cîte 30 de minute, toate etapele finanțării și cumpărării unei proprietăți în Canada. Veți avea ocazia să aflați secretele ce sînt în spatele unei finanțări ipotecare, discutând despre ce este și cât de important este scorul de credit, care este avansul minim necesar la cumpărarea unei proprietăți și ce solutii există pe piață pentru travailleurs autonomes (self employed).

GRATUIT pentru toți participanții GHIDUL PRIMULUI CUMPĂRĂTOR – un document de 20 de pagini în limba română ce vă explică în amănunt etapele procesului de finanțare și cumpărare, totul până la a deveni proprietar.

În cea de-a doua parte a întâlnirii noastre, vom detalia etapele de parcurs in vederea achizitionarii unei proprietati, de la primele cautari si pina la semnarea actelor la notar si intrarea in posesia cheilor de la casa. Vor fi discutate avantajele și dezavantajele la cumpărarea unui condo vs o casă la curte, care sint cele mai intilnite greseli facute de cumparatori, se vor demistifica ''legendele urbane'' din domeniul imobiliar, prezentindu-se numeroase informatii utile pentru cei care se afla in cautarea primei proprietati.
Un om informat este un om puternic!

Evenimentul va avea loc la sediul Loisirs de la Cote-des-Neiges, 5347 Cote-des-Neiges, Montreal, H3T 1Y4, in sala 1. Locurile fiind limitate, vă solicităm confirmarea din timp a participării dvs. prin e-mail pe adresa redactiei (zigzagjournal@yahoo.ca) sau rfstroe@multi-prets.com, sau prin telefon la 514-995-1328 ori 514.652.9372

Vă mulțumim și vă asteptăm în număr cât mai mare.
 
« Last Edit: Tuesday 26 February 2013, 12:55:23 by admin »
IMOBILIAR.CA - Pentru ca trebuia sa existe un punct de inceput